Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni supružnici

Nogometaš sve raznježio fotografijom: U obitelj Vida stigao još jedan član

Foto: Instagram
1/5
16.10.2019.
u 17:19

Domagoj Vida otkrio je svojim obožavateljima da je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana.

Sreće i veselja ne nedostaje u obitelji našeg nogometaša Domagoja Vide. Naime, naš reprezentativac svojim se obožavateljima na društvenim mrežama pohvalio proširenjem obitelji.

- Novi član obitelji Vida - napisao je Domagoj uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Ivanom i malenim psićem pomerancem kojeg su, sudeći prema fotografiji, nabavili u Osijeku.

Nekadašnja Kraljica Hrvatske i igrač turskog Bešiktaša u braku su od 2017. godine, a dvije godine ranije na svijet je u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici stigao i njihov danas četverogodišnji sin David.

- Ne,ne,ne! Gdje je David? Ne prihvaćam ovu fotografiju bez njega - našalio se jedan od obožavatelja koji je primjetio nedostatak malenog Vide.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, David je postao prava senzacija tijekom prošlog svjetskog prvenstva kada je nakon utakmice protiv Engleza bosonog potrčao tati u zagrljaj. Video njegova ulaska na teren obišao je svijet,a maleni David postao je ikona do kraja prvenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

Ključne riječi

Komentara 15

PR
prajdali100
18:00 16.10.2019.

Ja mislio da je mali David dobio brata.Ali ima vremena, ako Bog da biće i braće i sestara

ZE
Zelen
19:15 16.10.2019.

Član obitelji !?

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:00 16.10.2019.

A tko je sretni otac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije