Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruka na srcu

Sin Domagoja Vide ovim potezom opet osvojio srca navijača

Domagoj i David Vida
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
08.06.2019.
u 18:55

David je oduševio potezom tijekom sviranja Lijepe Naše. Igrači su stavili ruku na srce i zapjevali himnu, a isto je učinio i mali Vida

Hrvatska reprezentacija osvojila je nova tri boda u kvalifikacijama za EP. Pred više od 17.000 gledatelj u osječkom Gradskom vrtu vatreni su pobijedili Velšane s 2:1.

Među djecom koja su pratila igrače na teren izašao je i mali Vida. Domagoj Vida i njegov sin zajedno su stigli pre zapadnu tribinu.

Domagoj i David Vida
1/7

David je oduševio potezom tijekom sviranja Lijepe Naše. Igrači su stavili ruku na srce i zapjevali himnu, a isto je učinio i mali Vida.

Domagojev sin pokazao se hrvatskim navijačima lani kada je nakon utakmice protiv Senegala trčao po terenu i udarao loptu.

Davidu su tek tri godine, ali svojim ponašanjem već je osvojio srca hrvatske javnosti.

>> Prava navijačica! Predsjednica navijala u Modrićevom dresu, stigla u dobrom društvu

Domagoj i David Vida
1/13

>> Pogledajte što su navijači rekli nakon pobjede Hrvatske

Komentara 24

PR
protin
21:23 08.06.2019.

To je pravi odgoj, bravo

BU
burza
21:18 08.06.2019.

Bravo tata tako se od malena usaduje ljubav za domovinom

Avatar AligatorXO
AligatorXO
19:58 08.06.2019.

Bravo za obojicu. Ruku na srcu drže oni kojima je Hrvatska na srcu i to u inat svim vama jalnicima koji to ne možete podnijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije