Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi pred srčanim udarom

Nives podigla haljinu kao Marilyn Monroe: 'Ima li još tko ovako vruće gaće?'

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/6
15.02.2020.
u 12:24

Pjevačica Nives Celzijus na najnovijoj Instagram priči je imitirala Marilyn Monroe.

U najnovijem izazovnom izdanju Nives Celzijus je fanovima skoro priuštila srčani udar. Naime, osvanula je u bijeloj haljini i izdanju Marilyn Monroe, imitirajući poznati pokret filmske ikone te fanove upitala: "Ima li netko od vas ovako vruće gaće?".

Neki dan je objavila fotografiju na kojoj je pozirala bez grudnjaka, a fanovi su je obasipali komplimentima kako je radijantna i prelijepa. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Podsjetimo, Celzijus je progovorila o seksu na Maksimiru, o priči staroj desetak godina. – To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio – otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje. Nives i Dino vjenčali su se 2005. nakon vikenda u Los Angelesu, a svjedoci su im bili nepoznati ljudi. 

– Nisam imala crnu vjenčanicu već dugu haljinu dizajnerice Nataše Kos leopardova uzorka i dubokog dekoltea. Nismo se posebno spremali, nismo imali vremena, uspjela sam nabaciti samo malo šminke na lice, na brzinu, i otrčati k matičaru – kazala je tada Nives novinarima. Nives i Dino razveli su se devet godina kasnije. Imaju dvoje djece: sina Leonea i kćer Taishu.

Joško Lokas nas je posjetio u studiju nakon prve epizode "Nestalih".

Ključne riječi

Komentara 5

VA
valter56
12:47 15.02.2020.

Meni ove žene bude žao....koje godine, dvoje djece, a ona za život zarađuje pokazivanjem gaćica...tužno, pretužno...a za koju godinu, šta će, pjevat one glupe pjesmuljke, slikavat gaće....ako se ne nađe koji "poduzetnik" iz Pogane mlake, u kojeg će se zaljubit "na prvi pogled"....e moje veljače i druge, otvorit malo oči.....

Avatar Motorhead
Motorhead
13:01 15.02.2020.

Ne davite nas s ispraznim profuknjačama....

Avatar Ka_poel
Ka_poel
13:34 15.02.2020.

Ništa tu vruće nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije