Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najodvažnije izdanje

Nivesin dekolte izazvao pomutnju na Instagramu, komentari ne prestaju

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
11.02.2020.
u 08:58

Prije desetak dana, Nives Celzijus naišla je na veliko odobrenje fanova zbog promjene boje kose, a sada je to palo u drugi plan.

Neodoljiva raspjevana brineta Nives Celzijus svakodnevno časti fanove izazovnim fotografijama, a posljednja u nizu na njezinu Instagramu izazvala je pravu pomutnju.

"Nives, crveno ti dobro stoji...", "A što reći...odlična", "Mačka i pol","Wow ženo" i sličan niz komentara uslijedio je u kratkom vremenu od objave provokativne fotografije. 

Nije nedostajalo ni zajedljivih komentara poput "Fuj", ali su pratitelji odlučno stali uz Nives i okrenuli sve u njezinu korist.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom."  

Podsjetimo, Celzijus je progovorila o seksu na Maksimiru, o priči staroj desetak godina. – To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio – otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje. Nives i Dino vjenčali su se 2005. nakon vikenda u Los Angelesu, a svjedoci su im bili nepoznati ljudi. – Nisam imala crnu vjenčanicu već dugu haljinu dizajnerice Nataše Kos leopardova uzorka i dubokog dekoltea. Nismo se posebno spremali, nismo imali vremena, uspjela sam nabaciti samo malo šminke na lice, na brzinu, i otrčati k matičaru – kazala je tada Nives novinarima. Nives i Dino razveli su se devet godina kasnije. Imaju dvoje djece: sina Leonea i kćer Taishu.

Joško Lokas nas je posjetio u studiju i najavio drugu epizodu "Nestalih".

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
10:35 11.02.2020.

Kao laik rekao bih da su joj sise prevelike, guzica nikakva. Jedino je faca j.bozovna. Ispodprosječna polovnjača.

PR
predator57
11:27 11.02.2020.

Bradavice su joj blizu pupka.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:20 11.02.2020.

Sat polako otkucava, vrijeme neumoljivo prolazi, ona je svakim danom starija i osvijetljenje za vrijeme fotografiranja, sminka i Photoshop umijece postaju sve vazniji i vazniji... Ona je u medijima postala k'o vremenska prognoza..., neizbjezna. A to umara, cak i da mnogo bolje izgleda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije