Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentari pljušte

Nives objavila fotke u kratkoj haljini i u toplesu: Imaš celulit! Znam, savršena sam!

Foto: Instagram
1/8
12.07.2021.
u 21:20

Celulit je ženski ponos. Naravno da si predivna. Tko nema celulit, nek prvi baci kamen, poručuju joj obožavatelji.

Nives Celzijus zna kako privući pažnju svojih fanova i njezina formula objave senzualnih fotografija već dugo je uspješna na Instagramu gdje je jučer i danas izazvala oduševljenje kod obožavatelja nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini i fotografiju na kojoj je u toplesu. - Imaš celulit! Znam, savršena sam! - napisala je ispod fotografije jučer objavljene i za koju je dobila preko deset tisuća lajkova.

- Znamo da jesi! Apsolutno savršena. Celulit je ženski ponos. Naravno da si predivna. Tko nema celulit, nek prvi baci kamen. Mačka na vrućem limenom krovu. Ja bi takvo tijelo - uzvratile su joj u komentarima obožavateljice, a druga fotografija koju je objavila danas više je privukla pažnju njezinih obožavatelja. Udijelili su joj niz komplimenata kada je objavila fotku u toplesu i ta fotografija u kratkom je periodu zaradila deset tisuća lajkova, a Nives je u opisu napisala: Put u raj. Sve fanove koji su joj se pokušali udvarati putem poruka i komentara na društvenim mrežama Nives je nedavno razočarala priznanjem kako je već godinu dana u vezi, ali nije htjela otkriti tko je muškarac koji je osvojio njezino srce.

Foto: Instagram

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je nedavno o svojoj novoj vezi.

VIDEO TikTokerica glumila scenu iz "Prijatelja" pa ju proglasili dvojnicom Jennifer Aniston

 

Ključne riječi

Komentara 14

KO
komna
22:20 12.07.2021.

Svaka žena je dobra dok ne uđe u menopauzu. Ova ima još par godina do toga, pa skuplja pare kolko se skupiti da, tako da ima za pod stare dane.

ZA
zagabria5
00:53 13.07.2021.

Ajde pokaži već jednom te s*se dok još nisu do pupka. Ili ne zamaraj više ljude

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
23:01 12.07.2021.

Koliko košta, ne piše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije