Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdansko raspoloženje

Nives Celzijus u minijaturnoj haljinici podigla temperaturu: 'Što bi Hrvatska bez tebe? Izgledaš savršeno'

Foto: Facebook Leo Nicolier
1/25
23.12.2023.
u 18:00

Ispred božićnog drvca pozirala je u minici tamno crvene boje i oduševila sve pratitelje. Naglasila je Nives i grudi u svojoj haljinici, a pokazala je i duge noge. Kosu je pustila i blago uvila.

Pjevačica, spisateljica, glumica i influencerica Nives Celzijus (42) pridružila se trendu te se i ona fotkala ispred božićnog drvca. Naime, Nives je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred okićenog božićnog drvca te je pokazala da se i ona nalazi u blagdanskom raspoloženju, točnije da nosi crvenu boju. Ispred božićnog drvca pozirala je u minici tamno crvene boje i oduševila sve pratitelje. Naglasila je Nives i grudi u svojoj haljinici, a pokazala je i duge noge. Kosu je pustila i blago uvila. Sve je upotpunila štiklama zlatne boje.

Dok je pozirala ispred bora, Nives je jednom rukom dizala i uteg, neovisno o tome što na sebi nije imala odjeću za teretanu. Pratitelji su joj oduševljeno komentirali fotku. 'Što bi Hrvatska bez tebe?', 'Izgledaš savršeno', 'Senzualna i seksi', pisali su joj.

 

Podsjetimo, Nives je nedavno pokazala kako slavi svoj 42. rođendan. Pozirala je tada ispred kreveta s ružičastim balonima s brojem 42 u rukama, a potom ih je pustila i krenula se skidati. Nakon što je skinula kratku crnu haljinicu i štikle, ostala je u bodiju i visokim crnim čarapama, a zatim je legla u krevet i počela čitati knjigu dok je uz krevet bila čaša i boca šampanjca. U opisu videa na ovoj društvenoj mreži objasnila je svoj osebujni način slavlja. 

- I napokon rođendan iz snova - pohvalila se atraktivna Nives, a u komentarima ispod objave nizale su se samo čestitke. "Sretan rođendan, bebo" napisala je pjevačica Žanamari, "Hahaha, ljubav. Najsretniji ti bio, srećo moja" dodala je voditeljica Ecija Ivušić. Među brojnim čestitkama, ova spisateljica je privukla i neke pratitelje koji su je upitali što želi da joj kupe: - Što ćeš da ti kupim, reci?, glasio je komentar jednog pratitelja. 

VIDEO Massimova životna priča: Otac mi je za svaki rođendan poklone slao limuzinom

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
00:46 24.12.2023.

Spisateljica Nives Celzijus, influencerica Ivana Knoll, i pjevačica Severina, najpoznatije su Hrvatice i svijetu. Trebamo svi biti ponosni na njih.

Avatar Moodleen
Moodleen
18:06 23.12.2023.

A kaj nije njezin Božić malo kasnije?

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
11:31 24.12.2023.

Sto je toliko posebno na Nives Celzijus ili kako se vec zove!? Zena je debela, stara i ruzna...sto bi se na srbskom reklo cajka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije