Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Charlie Sheen

Slavnog glumca susjeda pokušala zadaviti: Poderala mu majicu i nasrnula na njega

Foto: PA/Pixsell
1/11
23.12.2023.
u 13:05

Slavnog američkog glumca Charlieja Sheena fizički je napala susjeda koja mu je i provalila u kuću, a na kraju je privedena.

Svijet je iznenadila vijest da je američkom glumcu Charlieju Sheenu 47-godišnja žena nasilno ušla u kuću, piše TMZ. Pokucala mu je na vrata, a zatim ga napala kad joj je otvorio. Riječ je o njegovoj susjedi koja mu je čak i poderala majicu koju je glumac nosio te ga je naposljetku pokušala zadaviti. Nakon incidenta vratila se u svoj dom. Glumac je nakon toga pozvao hitnu pomoć, ali na svu sreću nije zadobio teže ozlijede te nije bilo potrebe za prevoženjem u bolnicu. 

Charlie tvrdi kako mu nije jasno zašto ga je susjeda fizički napala, svakako ovo nije bio prvi put da se ovako nešto dogodilo. Naime, dan ranije ovog incidenta 47-godišnjakinja je bacila smeće točno ispred vrata njegove kuće, a glumac vjeruje da je ista žena nedavno njegov automobil poprskala nekom vrstom ljepljive tekućine. On je tada odlučio porazgovarati s problematičnom susjedom, a kako su mediji prenijeli, razgovor je protekao poprilično mirno te su odlučili zakopati ratne sjekire.Nije joj zamjerio što mu je poprskala auto ljepljivom tekućinom te joj je to odlučio oprostiti. Naposljetku, susjeda je uhićena u svom domu te je optužena za napad smrtonosnim oružjem i provalu zato što je na nasilan način ušla u njegovu kuću i napala ga. 

Podsjetimo, u nedavnom intervjuu za časopis People pohvalio se kako ne konzumira alkohol još od 2017. godine. - Sljedećeg mjeseca bit ću šest godina trijezan. Sada imam vrlo dosljedan način života. Ja sam samohrani tata i sve se vrti oko odgoja mojih 14-godišnjih dječaka, blizanaca Maxa i Boba - kazao je u razgovoru ovaj osebujni glumac.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Ovaj 58-godišnji glumac fatalan je za žene. Osim sinova, koje ima s bivšom Brooke Mueller, 19-godišnju kćer Sam i jednu godinu mlađu Loli ima s bivšom suprugom Denise Richards. Također, poznato je i to da ga je situacija s jednom od njegovih kćeri potaknula da konačno napravi promjenu u životu i prestane piti alkohol. - Jednog jutra zaboravio sam da moja kći ima sastanak na koji sam joj obećao da ću je odvesti, a ja nisam bio trijezan. Tako da sam morao nazvati mog prijatelja Tonyja da nas odvede. Doveli smo je tamo na vrijeme, ali slomilo mi je srce jer je bila na stražnjem sjedalu i znao sam da razmišlja: 'Zašto tata ne vozi?' Tako da sam došao kući i razmišljao o tome ostatak dana. A sljedećeg jutra sam jednostavno prestao - iskreno je ispričao poznati glumac pa dodao:

- Prvi mjesec razmišljao sam da ću probati biti trijezan mjesec dana, samo da vidim osjećam li se bolje i poboljšavaju li se moje interakcije s najbližima. Tako je i bilo. Odlučio sam da ću probati još mjesec dana. A onda sam dobio zamah - ispričao je Sheen te dodao kako se sada rano budi, već oko pet ujutro, zatim pogleda vijesti, vježba, odgovara na poslovne mailove, a nakon svega toga budi djecu i pomaže im u jutarnjoj rutini.

VIDEO: Anđa Marić: 'Nikada neću zaboraviti Božić kada smo gledali kako se časte, dok smo mi bili nedostojni poziva za stol'

Komentara 5

AR
arsphenamine
13:44 23.12.2023.

Rose?

DZ
Dzasmin
18:34 23.12.2023.

Legenda, nakon njega su 2.5 muskarca samo 2.5 ocaja.

LU
Lumumba
18:11 23.12.2023.

Legenda koja zna da ženama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije