Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nives Celzijus objavila vruću fotku pa poručila: 'Pomalo zločesta'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/33
15.01.2024.
u 19:45

Celzijus je pozirala u bijeloj sportskoj majici i trapericama, a kameri je okrenula leđa kako bi do izražaja došli prorezi koji su se našli na nogavicama sa stražnje strane hlača.

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus (42) na društvenim mrežama često dijeli svoje vruće fotografije, a i ovoga puta je zagolicala maštu svojih pratitelja. Naime, Nives svojim oblinama oduševljava svoju publiku, a toga je i sama svjesna pa ih je istaknula i ovoga puta. Naime, Celzijus je pozirala u bijeloj sportskoj majici i trapericama, a kameri je okrenula leđa kako bi do izražaja došli prorezi koji su se našli na nogavicama sa stražnje strane hlača. 

- Otmjena, drska i pomalo zločesta - napisala je pored fotke Nives, a u komentarima su joj pristigli brojni komplimenti ." Bomba", "brutala", pisali su.

Inače, Nives je i prije nekoliko dana također privukla pozornost svojih oblinama. Naime, Nives je tada objavila fotografiju na kojoj je    pozirala u sakou, no na sebi nije imala hlače pa je pokazala guzu u tangama. 

- Zamalo zakopčana do grla! - napisala je Celzijus uz objavu. Fotka je u kratko vrijeme skupila preko tisuću lajkova, a pratitelji su joj pisali da izgleda predivno. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Nives se ovog Božića pridružila trendu te se i ona fotkala ispred božićnog drvca. Objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred okićenog božićnog drvca te je pokazala da se i ona nalazi u blagdanskom raspoloženju, točnije da nosi crvenu boju. Ispred božićnog drvca pozirala je u minici tamno crvene boje i oduševila sve pratitelje. Naglasila je Nives i grudi u svojoj haljinici, a pokazala je i duge noge. Kosu je pustila i blago uvila. Sve je upotpunila štiklama zlatne boje.

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
06:04 16.01.2024.

"gdje nestane osjećaj srama, počinje ljudska glupost"- albert einstein žalosna činjenica je da vrsna književnica, u nedostatku inspiracije, a i radi zarade prikazuje svoje tijelo. da li razmišljaš u tim trenucima o svojoj djeci i što će oni misliti o svojoj majci...žalosno...

GR
Greben
22:29 15.01.2024.

Razina njezine intelektualne i glazbene sposobnosti ocjenjuje se pogledom na photoshopiranu oblinu njene straznjice i gotovo nepostojeci dekolte!

MC
MCA
20:36 15.01.2024.

Kao da je jedina sa dupetom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije