Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije potrajalo

Zoran iz 'Braka na prvu' pokazao što radi nakon prekida s bolesnom Hedvigom, podijelio fotke s odmora

Foto: RTL
1/7
15.01.2024.
u 14:00

Nakon što su prekinuli, Babović se javio iz Dubaija. Pohvalio se da uživa uz fotografije na Instagramu gdje ga prati više od devet tisuća ljudi.

Činilo se da je bivša kandidatkinja showa 'Brak na prvu' Hedviga Tandara koja je u 'Braku na prvu' pronašla ljubav sa Zoranom Babovićem. Vezu su održavali na daljinu i nije bilo nikakve drame, no cijela priča nije imala sretan kraj jer su prekinuli. Hedviga je komentirala kako su razlog tomu bile nepremostive razlike. 

 

Nakon što su prekinuli, Babović se javio iz Dubaija. Pohvalio se da uživa uz fotografije na Instagramu gdje ga prati više od devet tisuća ljudi. Objavio je sliku na kojoj se vidi Burj Khalifa, najviša zgrada na svijetu, a po pustinji je vozio quad. Pokazao je i kako može napraviti stoj na rukama, te se u toj pozi slikao na plaži. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Tandara je nedavno otkrila da je počela uzimati novu terapiju. "Dobrodošli u novi zabavan mjesec sa mnom. Zajedno ćemo prolaziti kroz moj gubitak kila (iako ne znam odakle ih mogu izgubiti), gubitak učestalosti napada i gubitak negativnih ljudi oko sebe koji ne cijene svaki dan na ovoj Zemlji! Počinjemo s novom terapijom, novom dozom crnog humora i izmišljanja novog horoskopskog znaka jer se očito jedinstveno nosim sa svojim stanjem, ne bolešću, stanjem. Počet ćemo s pjesmom uz ovaj story, poručila je uz fotografiju lijekova.

Zagrepčanka je pred kamerama je na početku sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' otvorila dušu i progovorila o bolesti koja je promijenila njezin život.  - Srušila sam se dan nakon svog rođendana i završila na hitnoj na Rebru. Bilo je jako vidljivo da postoji nešto, neka siva tvar koja ne bi trebala postojati na tom mjestu. Jako je blizu centra za govor, samo četiri milimetara je udaljeno pa nitko u Hrvatskoj nije odlučio probati to operirati jer postoji velika šansa da bi bi posljedica mogla biti ta da više ne pričam. To je bio početak kraja -  rekla je Hedviga.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije