Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozira u mrežastim čarapama

Nives Celzijus iznenadila: 'Možda sam stara i guzica mi je debela, ali sam sretna u ljubavi'

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
12.10.2019.
u 16:34

Najnovijom Instagram objavom Nives Celzijus je priznala da joj je hrana najbolji ljubavnik.

Nives Celzijus često časti fanove zanimljivim objavama na Instagramu, a ovaj put u simpatičnom tonu opisala je zašto joj je hrana najbolji ljubavnik.

- Kao klinka, ovako sam mozgala s kojim frajerom bih mogla u izlazak, sada sam više, kaj kuhati danas. Dođeš tako u godine kada ti hrana postane omiljeni ljubavnik. Da, da. Možda sam stara i guzica mi je debela, ali sam i sretna u ljubavi. Nego, kaj vi kuhate danas? Pričajmo malo o meni najdražoj temi - stoji ispod fotografije u kojoj pozira u mrežastim čarapama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotografija je u manje od sat vremena dobila više od pet tisuća lajkova, a među prvima je objavu komentirala Ivana Knoll.

Inače, Nives Celzijus svojim izazovnim izdanjima nerijetko privlači pozornost javnosti. Iako na fotografijama uvijek odaje dojam savršenstva, u stvarnosti se Nives bori s jednakim problemima kao i mnoge druge žene. Ni nju ne zaobilaze kapilare, celulit i dlačice, a sve je to dokazala objavivši fotografiju bez filtra i Photoshopa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ovo nije još jedna prije – poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice, dlačice. I ovo koje mi divno stoji i gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita. Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik na to da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima", napisala je Nives.  

Ove Hrvatice preferiraju prirodan izgled.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
17:33 12.10.2019.

shvati već jednom,ti uopće nemaš guzicu....kao ni srama(barem zbog djece ako ništa drugo)

Avatar istovari
istovari
17:17 12.10.2019.

Nije guzica debela već je ravna....😕😕😕😕

AF
AfganistanskiHrvat
18:17 12.10.2019.

Onda uživaj u sretnoj ljubavi misli na dijete i nas ne tlači. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije