Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Opet pokazala previše! Nives u minijaturnom badiću: Tko bi vozio moju pilu?

Foto: Instagram
1/12
08.10.2019.
u 12:51

Nives ne odustaje od objavljivanja fotografija s ljerovanja pa je svoje obožavatelje oduševila novom na kojoj je u minijaturnom badiću na brodu.

Iako je vani hladno uvijek možemo računati na vruće fotke Nives Celzijus.

Nives ne odustaje od objavljivanja fotografija s ljetovanja pa je svoje obožavatelje oduševila novom na kojoj je u minijaturnom badiću na brodu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Tko bi vozio moju pilu?" pitala je spisateljica i pjevačica svoje fanove i ubrzo dobila gomilu lajkova.

Inače, Nives Celzijus svojim izazovnim izdanjima nerijetko privlači pozornost javnosti. Iako na fotografijama uvijek odaje dojam savršenstva, u stvarnosti se Nives bori s jednakim problemima kao i mnoge druge žene. Ni nju ne zaobilaze kapilare, celulit i dlačice, a sve je to dokazala objavivši fotografiju bez filtra i Photoshopa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk


"Ovo nije još jedna prije – poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice, dlačice. I ovo koje mi divno stoji i gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita. Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik na to da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima", napisala je Nives.
 

Ključne riječi

Komentara 29

IL
ilijan1a
13:28 08.10.2019.

U što je baba godine zabila

DD
dobar.d
02:07 09.10.2019.

Nives...imas li ti djecu?

NP
npravednost
23:22 08.10.2019.

"Fanovi oduševljeni ..." čitaj: večernjakov novinar slini na ovu ... bijeda od novina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije