Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduešvila objavom

Nives Celzijus dobila velike crvene ruže od posebne osobe, u poruci je pisalo: 'Savršena ženo'

Foto: Facebook
1/14
14.02.2024.
u 17:50

U crvenoj uskoj haljini koja je imala dekolte u obliku srca i istaknula njezine bujne grudi, Nives je otvorila vrata zgodnom muškarcu koji joj je dostavio veliki buket crvenih ruža

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus (42) svojom figurom često oduševljava pratitelja na društvenim mrežama, a sada je ponovno 'zapalila' ove platforme i to humorističnom objavom. Naime, u ime Valentinova odlučila je sama sebi pokloniti ogroman buket crvenih ruža, a dostavu s porukom dobila je osobno od dostavljača. 

U crvenoj uskoj haljini koja je imala dekolte u obliku srca i istaknula njezine bujne grudi, Nives je otvorila vrata zgodnom muškarcu koji joj je dostavio veliki buket crvenih ruža. Sretna i iznenađena, uzela je buket i u kući pročitala poruku koja je glasila: ''Savršena ženo, svaki trenutak proveden s tobom neizmjerno je bogatstvo. Voli te tvoja – Nives''.

Nakon toga, podigla je noge na stol te se počastila i kriškom torte i šampanjcem. 

"Kraljice moja", "Ljubav najljepša", "Carice moja", pisali su joj svi u komentarima. 

Nedavno je zapalila mreže fotografijom u grudnjaku. - A te oči govore tisuću jezika - napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i ogrtaču s leopard uzorkom, a fanovi su pohrlili u komentare ne bi li joj ostavili pokoji kompliment.  "Ma ženo, gori sve", "Koliko si prelijepa", pisali su joj. 

VEZANI ČLANCI

 

Kasnije je Nives na storyju odlučila progovoriti o problemu koji je muči, a to je učinila dok je kuhala večeru. - Da vam se malo pojadam. Jedva sam dočekala neradni vikend jer sam zaboravila kako to izgleda. Uglavnom, to je ogroman za**b i želim se pod hitno vratiti na posao i nemati slobodne dane jer u ove slobodne dane više radim nego kad radim - započela je, pa dodala:  

-  Pritom ne mislim na obroke, to radim svakodnevno i to po dva obroka minimum, budući da imam dijete vegetarijanca koje zahtjeva poseban obrok. Nego ovo čišćenje koje me dočekalo i mačak koji je trenutno obilježava teren. Ne možemo ga kastrirati jer je bolovao od fipa i tek je prošao terapiju, a potrebno je neko vrijeme da bi uopće mogao spavati. Uglavnom, sve mi smrdi po kući, stalno hodam s deterdžentima i ribalicama i ribam i poludjet ću. Jedva čekam na posao - požalila se. 

VIDEO Gradonačelnik Zadra: Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na koncert Aleksandre Prijović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije