Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi Hrvat na ljestvici

Čista 'Fantazija': Grše ponovno na prvom mjestu Billboardove ljestvice!

Grše i Miach
Foto: Ana Cindrić
1/17
14.02.2024.
u 16:45

Nakon što je postao prvi domaći glazbenik na Billboard Croatia ljestvici s pjesmom "Mamma Mia", sada je ponovno istu stvar s "Fantazijom" koju izvodi s kolegicom Miach. Trenutno su mu tri pjesme na toj ljestvici.

Grše (28) se ponovno našao na vrhu Billboard Croatia ljestvice, ovoga puta s pjesmom 'Fantazija' koju pjeva s pjevačicom Miach. Reper iz Trilja pravog imena Grgo Šipek i njegova kolegica Miach, pravim imenom Mia Čičak (26), uspjeli su se u rekordnom vremenu popeti na prvo mjesto. 'Fantazija' je na prvom mjestu najslušanijih pjesama na streaming servisima u Hrvatskoj.

Pjesma je na YouTubeu objavljena 1. veljače, samo 9 dana prije velikog Gršinog koncerta u zagrebačkom Domu sportova. Trenutno broji više od 28 tisuća oznaka "sviđa mi se" i preko milijun i pol pregleda te se trenutno nalazi na vrhu trendinga. Tekst je radio Grše, a glazbu Grše, Miach, Lockroom i El Maar. Podsjetimo, ovaj mladi duo ima i zajedničku pjesmu "Led" koja je objavljena u studenome prošle godine, a na YouTubeu trenutno broji više od 730 tisuća pregleda.

VEZANI ČLANCI:

 

Uz "Fantaziju" na prvom mjestu, Gršina "Mamma Mia", s kojom se glazbenik prvi put našao na ovoj listi, nalazi se također na 16. mjestu i drži se već 43 tjedna. Na ljestvici je i njegova pjesma "Sip" na 23. mjestu te se na ljestvici nalazi već 50 tjedana.

- Pjesmu nismo radili s glavnim ciljem da bude hit, nego iz čistog gušta, tako da nas je baš iznenadilo da je doživjela toliki uspjeh. Jako smo ponosni kakvu je podršku publike pjesma dobila, kao i radijskog etera i možemo samo biti zahvalni na tome - izjavio je pjevač za Večernji nakon što je postao prvi domaći glazbenik na prvome mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku

Prije nekoliko dana, Grše je održao i najveći samostalni koncert u karijeri. U više od dva sata, glazbenik je otpjevao svoje velike hitove kao što su "Fantazija", "Tokyo Drift", "Sin City" i "Badr Hari", a na pozornici su se izmijenili brojni gosti poput Hiljsona Mandele, Mimi Mercedez, Miach i Bore Balboe.

GALERIJA: Svi parovi u showu 'Brak na prvu' izrekli su sudbonosno 'da'. Koji vam je najdraži?

Grše i Miach
1/44

Nedavno je Grše osvojio nagradu Cesarica Digital Bestseller za najuspješnijeg hrvatskog izvođača na streaming servisima 2023. godine. Pjesma 'Fantazija' je nastala u suradnji s Lockroomom i El Maarom. Lockroom, pravim imenom Mihovil Šoštarić, je dobio nagradu za Hit autora, koju su mu donijele čak četiri pjesme koje su se našle na popisu hitova mjeseca.

VIDEO: Gradonačelnik Zadra: Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na koncert Aleksandre Prijović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije