Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iza kulisa superpara

Nisu im ni čestitali: 'Matea se nije trebala tako ponašati'

Foto: RTL
1/5
27.04.2019.
u 14:30

Bivša natjecateljica 'Superpara' koja je među prvima napustial emisiju otkrila je što se događalo iza kulisa u finalu

U finalu showa 'Superpar' pobijedili su supružnici Jana i Miroslav Premužić koji su pretrpjeli kišu, led, vjetar i vrućinu, a sve to dok su držali težak teret.  Voditelj Enis Bešlagić potvrdio je da su izazovi bili teški, pa čak i otkrio da je na kraju morala intervenirati i hitna.

Jedna od bivših natjecateljica, koja je među prvima napustila emisiju, objasnila je svojim pratiteljima na Instgaramu što dogodilo u finalu.

- Tina je u par navrata govorila Dadi da ne može više i da je boli. Dado nije htio odustati. Što se nije prikazivalo. Vjerujem da je Dado znao koliko Tina može izdržati i da nije ništa loše mislio. Kasnije je Tina opet rekla da ne može više da joj je užasno hladno. Bila je pothlađena i slaba te su joj liječnici morali pružiti pomoć da vrati snagu - otkrila je Dora.

Priznala je i da joj se nije svidjelo kako je Matea reagirala na dolazak hitne i to što je rekla da produkcija 'mazi' Tinu i Davora, 
- Trebala se sjetiti da je ona mogla biti na njihovom mjestu. I da joj ne bi bilo drago da netko dobacuje njima - objasnila je i prisjetila se kako Matea i Zvonimir nisu čestitali Tini i Davoru. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
14:53 27.04.2019.

Matea i Zvonimir tipični jalni hohštapleri koji nisu radili dana u svom životu i po ponašanju su dno dna i zato se nadam da više nikom neće biti fitness treneri jer su pokazali da su govna od ljudi.

Avatar Babajaga
Babajaga
19:59 27.04.2019.

Mateini glupi i bezobrazno-pokvareni komentari su mi se zgadili kao i ona sama.Toliko zlobe i toliko ogava osoba da nema covjek rijeci za nju. Prica sta je zaraditi 100.000 pa sta je onda ona se tu prijavila,ako je mogla doma to zaradit u cas

MI
Miki37
00:18 28.04.2019.

Antipaticni su oboje. On prepotentan, kvazi fitness trener a gradjen kao obican rekreativac, ona seljancica s krizom identiteta i prevelikim nosom kojoj zlo isijava iz ociju. Bas mi je drago bilo kad su ispali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije