Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno finale 'Superpara'

Enis Bešlagić: 'Došla je hitna, jedva su preživjeli'

Foto: RTL Screenshot
1/4
26.04.2019.
u 20:05

Nakon sinoćnjeg finala reality showa 'Superpar' pobjedu su odnijeli Jana i Miroslav Premužić iz Garešnice, a neki natjecatelji su tražili asistenciju hitne pomoći.

Sinoć su u emisji 'Superpar' tri finalna para istrpili poslijednje izazove koji su uključivali kišu, led, vjetar i vrućinu. Koliko je sve to bilo izazovno, potvrdio je i voditelj Enis Bešlagić svojom objavom na Instagramu da su finalisti 'jedva preživjeli'.

- Samo ću vam reći, da su jedva preživjeli finale i da je HITNA morala reagirati...Sreća da je Šemso tu uvijek - napisao je Enis uz fotografiju na kojoj Tina u pozadini sjedi zamotana u deku.

Jana i Miroslav odlaze kući bogatiji za 124.200 kuna nakon što su cijeli mjesec uspješno riješili sve zadatke. U samom finalu s njima su se našli Bada i Toca te Davor i Tina.

Jedino su oni izdržali s torbama u rukama teškim 30 kilograma.

Pogledajte koji razvodi su nas zaista iznenadili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije