Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se linijom

Nikolina Ristović bliži se 50.rođendanu, a ponosno pokazuje trbušnjake: 'Prelijepa si'

Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Instagram
1/11
07.09.2020.
u 13:27

Nikolina je na sebi imala traperice, majicu koja je otkrivala njezin trbuh i natikače na visoku potpeticu. Fotografija je dobila brojne lajkove i komplimente, a neki su joj pisali da je prelijepa.

Voditeljica Nikolina Ristović ponovno je oduševila modnom kombinacijom koju je odjenula za šetnju gradom. Nikolina je na sebi imala traperice, majicu koja je otkrivala njezin trbuh i natikače na visoku potpeticu. Fotografija je dobila brojne lajkove i komplimente, a neki su joj pisali da je prelijepa. 

Foto: Instagram screenshot

Pišek je na svom Instagramu nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira uz konja i uz nju stavila poduži opis u kojem je prokomentirala nedavni slučaj koji je šokirao Hrvatsku. "Ovo je konj. Konj je plemenita životinja, što se ne bi moglo reći za mnoge ljude. Kao što ih se ne bi moglo nazvati niti  životinjama. Jer bi to bila uvreda za životinje kao takve. Evo, naprimjer, grupica batinaša, nazovi “kick boxsera” iz Kaštela koja je divljački pretukla svog školskog kolegu. Nemoćnog i samog. Oni su uvreda i za sve sportaše. A takvih ima mnogo više no što o njima čitamo", započela je Ristović pa se osvrnula i na vlastito iskustvo.
"Na takve smo i moja obitelj i ja naletjeli ovog ljeta. U tom istom Kaštelu. Ali tih 'Kaštela' ima svugdje po Hrvatskoj. I tu je bio prisutan, nelegalno angažiran od strane kriminalca – jedan bivši sportaš.  Isto kick boxser, navodno nosilac nekih titula. Ime zasad nije važno. Uglavnom, nije niti promislio o svom postupku dok je gledao kako se vrši nasilje nad  tri malodobne djevojčice koje su plakale u gluho doba noći u strahu 'hoće li ih netko ubiti'!? Ili je sada promislio? Iz nekoliko izvora čula sam da se istovjetna stvar u istoj kući s istim kriminalnim  akterima dogodila i godinu dana ranije u srpnju. Navodno je riječ o strancima koji se nisu snašli i ne postoji službeni trag o tom razbojstvu. Ukoliko netko ima saznanja o tom slučaju, jako bih cijenila informaciju, i bila bi  jako korisna u sklopu kriminalne istrage, kao i istrage protiv agencije VipHollidayBooker. Nadam se da nitko više neće niti zabunom potražiti bilo kakvu uslugu od dotičnih... Hvala", poručila je bivša TV voditeljica.

Podsjetimo, Nikolina i njezina obitelj dvanaestog dana boravka u vili u Kaštelima, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura. Vlasnik vile tvrdio je kako je obitelj voditeljice i prijatelji koji su s njima bili na ljetovanju ostavili vilu u stanju u kojem je nije mogao odmah nastaviti iznajmljivati i žalio se kako su doveli četiri psa, a ne dva kako su rekli te je tvrdio da su se psi kupali u bazenu i spavali u krevetima iako to kućni red vile ne dopušta. Nikolina je objasnila i kako je vrijedan nakit sa sobom nosila jer je ljubiteljica nakita i ne vidi ništa sporno u tome, a njezin suprug voli lijepe i skupe satove i zato je i na odmor ponio malu kolekciju najdražih mu satova.

 

Komentara 11

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:59 07.09.2020.

Koliko vam plaća da ju reklamirate i plaćate li vi porez?

SA
sargu123
13:54 07.09.2020.

Zašto opet o njoj? Nevažna je potpuno!

ZA
zadar1
14:36 07.09.2020.

koliko noć😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije