Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivna voditeljica

Nikolina Pišek u teretani je sjela na muškarca pa se pohvalila: 'Važno je biti human'

Foto: Instagram
1/15
17.01.2024.
u 20:30

Prije nekoliko dana pokazala je i kako je odmah nakon blagdana krenula s vježbanjem kako bi ostala fit i pokazala raskoš na spravama za vježbanje, a svemu se tada pohvalio i trener na društvenim mrežama

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek uvijek oduševljava svojom figurom, a posljednje dane dijeli s pratiteljima kako vježba u teretani. U najnovijoj Instagram objavi njezina trenera Marka Drčića Pišek je sjela njemu na leđa dok je on radio sklekove, a ona je pričala na mobitel i pila kavu.

"Kava prije treninga nije dobra, bolje sol s vodom, ali neki su nedokazani! Sklekovi za dobro jutro! Uteg Nikolina Pišek", napisao je Marko u opis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Drčić (@markodrcic)

Video je podijelila i Pišek na svojoj Instagram priči.

"Važno je biti human i pomoći drugima. Čak i kad bi radije popio svoju kavicu u miru", komentirala je Pišek.

Prije nekoliko dana pokazala je i kako je odmah nakon blagdana krenula s vježbanjem kako bi ostala fit i pokazala raskoš na spravama za vježbanje, a svemu se tada pohvalio i trener na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

O vježbanju je  govorila i na društvenim mrežama gdje su joj pratitelji postavljali pitanja. "Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge... Ali sada se vraćam u rutinu", otkrila je Nikolina. Netko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake...

Jedno od pitanja je bilo i što i kako jede. "Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća", odgovorila je voditeljica.

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marijanaana
10:10 18.01.2024.

Da li se to vidi sijedi izrast na kosi

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:47 17.01.2024.

Žene se uvijek dovode u formu kada treba naći novog muškarca. Nema te novogodišnje odluke koja može utjecati na ženu kao rastava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije