Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila detalje

Nikolina Pišek: ‘Sve što je napisano o mom suprugu istina je'

Foto: instagram
1/9
20.06.2023.
u 13:16

Nikolina je gostovala u podcastu "Skip Or Beep" koji se može pogledati na YouTube kanalu radiopostaje "bravo!", a voditeljica tog podcasta je Tatjana Jurić.

Voditeljica Nikolina Pišek komentirala je okolnosti oko smrti svog supruga Vidoja Ristovića. Nikolina je gostovala u podcastu "Skip Or Beep" koji se može pogledati na YouTube kanalu radiopostaje "bravo!", a voditeljica tog podcasta je Tatjana Jurić.
– O smrti tvoga muža nema trača koji nismo čuli, umro je na drugoj, bio je na masaži, ti ne skrivaš da si sve te tračeve i čula i pročitala, nijedan te nije iznenadio jer je već i ta istina bila bizarna, kao što si i sama rekla... Želiš li nam reći tu istinu? – pitala ju je Tatjana. 

– Pa manje-više sve što je napisano je istina! – kazala je Pišek i rekla kako je ona bila vjerna svom mužu. Kazala je kako je Vidoje u vrijeme smrti bio u stanu s jednom ženskom osobom koja je priznala da je bila s njime u vezi. 

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar to je formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca – kazala je. 

VEZANI ČLANCI:

Dodala je i da se ne boji prijetnji bivšeg svekra

– Zakon je na mojoj strani i ja znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobjednik. Jednostavno je vrijeme da se tim nekakvim lokalnim, umišljenim šerifima, koji si daju kojekakve nadimke i titule raznih velikodostojnika, stane na kraj. Stvari treba staviti na svoje mjesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bismo se trebali bojati upotrebljavati ga. Prijetnje sam prijavila policiji, jer sam doživjela otvorene napade s njegove strane, ali ja se ne bojim. Ne znam zašto, možda sam naprosto preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu – rekla je Pišek.

 

Dušobrižnici su joj zamjerali što je prerano skinula crninu, vratila se na posao o kojem njezinoj obitelji ovisi egzistencija.

Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcioniraš. Ja, na svoju žalost, jesam donekle javna osoba, netko je dobro izvukao paralelu i rekao da je javna osoba kao javni klozet, ja ne želim biti javni klozet i ako ispada vrlo često da jesam i svatko tko ima potrebu da napravi nuždu ima priliku da to i učini. Ima ih takvih dosta, neki to rade kontinuirano. Nitko mi ne bi zamjerio da radim bilo kakav drugi posao... da sjedim u nekom uredu i tipkam za računalom, nitko se ne bi užasno uznemirio što bih se nakon nekog vremena krenula baviti svojim poslom. Ljude je užasno uznemirilo što sam se počela baviti svojim poslom koji je, Bože sačuvaj, javni posao, tako da je to neprimjereno.

Odustala sam od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vrijeme mi je godila, postoje razlozi, ti svjetovni običaji. Koliko god izgledali bizarno oni zapravo imaju smisla, jer se želiš sakriti, utopiti i poručiti svima da odstupe. Ali mom slučaju nitko nije odstupao, tako da sam mogla zamotati se u crno od glave do pete i napraviti si prorez za oči, bilo bi isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih, što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula.

Rado bi se ogriješila o zakon i svoje borilačke vještine pokazala na mnogima koji su je povrijedili, ali neće... Nije sigurna bi li brak između nje i Vidoja završio razvodom, ali pokojnog supruga ponovno bi birala, no mnoge bi stvari drukčije postavila od početka. Budućnosti se ne boji, vilu ne prodaje, ne traži ni novu ljubav...

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Komentara 5

Avatar istovari
istovari
15:15 20.06.2023.

Koga to uopće zanima!?!?

DU
Deleted user
14:08 20.06.2023.

Umro od uzbudjenja!

PA
Pašić
13:45 20.06.2023.

Uzmi suprugovu mirovinu i nema zime, imaš već dosta godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije