Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Nikolina otkrila što joj se sviđa kod Adama te tko se bolje ljubi - on ili Mijo

Foto: RTL
1/3
13.04.2020.
u 14:29

- Smatram da izgled kod muškarca na prvi pogled može privući, ali kad upoznaš osobu, važnije su njegove osobine nego izgled. Kad govorimo o boji očiju Izdvojila bih plave, one mi se najviše čine kao ogledalo duše - rekla je Nikolina

Kandidatkinja showa 'Brak na prvu', Nikolina Tutić odgovarala je na brzoptezna pitanja za RTL i otkrila što joj se najviše sviđa kod televizijskog supruga Adama Kromera.

- Adam je brižan, uvijek želi pomoći i sportski je duh.Nisam tražila njegove mane pa ne znam ni ima li ih - kazala je Nikolina koja je odlučila zadržati za sebe odgovor na pitanje tko se bolje ljubi Mijo Matić iz "Gospodina Savršenog" ili njen televizijski suprug Adam.

1/7

- Smatram da izgled kod muškarca na prvi pogled može privući, ali kad upoznaš osobu, važnije su njegove osobine nego izgled. Kad govorimo o boji očiju Izdvojila bih plave, one mi se najviše čine kao ogledalo duše, kako se kaže. No ne isključujem ni zelene, a ni smeđe - rekla je Nikolina i dodala da su tri osobine koje bi željela da muškarac ima dobrota, podrška i šarm.

- Romantična sam za onoga tko se potrudi oko mene. Iskrena sam - uvijek govorim što mislim, duhovita i lijepa - navela je Nikolina kao svoje najbolje vrline, a kada bis e željela dokazati kao kuharica partneru bi ispekla roštilj uz čašu vina. 

- Moj životni moto je da nikada ne treba odustati - kazala je Nikolina. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Trpimir
Trpimir
16:13 13.04.2020.

"Lijepa"??! 😂😂 ako si ti "lijepa" kako izgleda gabor sa kljovom?? 😥

Avatar PatriciaOC89
PatriciaOC89
15:18 13.04.2020.

Ruth, 28. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije