Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ODSTUPANJA S DVORA

Ponuda je pala! Ovoliko bi Meghan i Harry mogli zaraditi na prvom intervjuu

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: REUTERS
1/4
13.04.2020.
u 10:03

Nezaposleni par Meghan Markle i princ Harry preselili su se sa sinom Archiejem u Los Angeles i traže nove projekte.

Već dugo se nagađa kada će supružnici Meghan Markle i princ Harry prvi put zajedno nakon Megxita sjesti pred kamere i reći javnosti sve što ih je ikada zanimalo oko odlaska s kraljevskog dvora. Šuška se kako im se ponudila basnoslovna cifra za intervju bez odbijenih pitanja, a iznos o kojem se radi je, ni više ni manje, 1 milijun dolara, piše PageSix.

Princ Harry i Meghan Markle
1/17

U usporedbi s istim potezom prinčeve majke Diane kada je pričala s BBC-jevim Martinom Bashirom u studenom 1995., ovaj par je na dobrom putu da zarade lovu do krova na račun svoje pojave.

U siječnju su već počele kolati informacije kako će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Oprah Winfrey, a onda se počelo i pričato o Ellen Degeneres, s kojom je Meghan privatno dobra i podržala je mnoge njezine akcije i medijske istupe.

Stručnjaci za odnose u Kraljevskoj obitelji tvrde da nakon finaliziranja Megxita, bivši kraljevski par je očajan za novcem, a još su i u potrazi za domom u Malibuu gdje cijene kuća sežu i do nekoliko milijuna dolara. Tu je još i osiguranje čiji trošak iznosi više od 2.5 milijuna dolara (oko 17.3 miljuna kuna), od kojih će im, kako je rekao, princ Charles donirati dva milijuna dolara.

Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

- Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Oprah Winfrey ima najveći šansu za intervju nakon odlaska iz "tvrke" - tvrde za Daily Star, a stručnjaci pak analiziraju da se će se Markle odlučiti na taj potez kako bi ponovno osvojila naklonost javnosti dozvolivši kamerama da uđu  u njihov dom i steknu uvid u njihov obiteljski život.

- Meghan želi donirati sav novac u humanitarne svrhe - vjerojatno NHS-u nakon svog neizmjernog truda na prvoj liniji obrane (op.a. od koronavirusa) - dodaje izvor, ali još se ne zna hoće li iznos biti upućen svima potrebitima kroz njihovu novoosnovanu zakladu Archewell, nazvanu prema njihovom sinu Archieju.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DonnaIF91
DonnaIF91
22:37 13.04.2020.

Patricia, 30. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

MC
Mcro
13:19 13.04.2020.

Dragi večernjak, da li bi mogli razmislit o filterima za članke koji bi bili vezani za profile.. Pa ako se nekom gadi vidit više te njuške i članke o njima ili drugim "bitnim" facama iz svjeta i hr da si ljudi jednostavno blokiraju sve o tim spodobama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije