Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva figura

Nikad nije izgledala bolje! Eva Longoria izgubila 20 kilograma pa pokazala ubojite trbušnjake: 'Savršena'

PFW - Victoria Beckham Womenswear Spring-Summer 2023 - Arrivals NB
Foto: Berzane Nasser/ABACA/ABACA
1/12
03.10.2022.
u 14:41

Eva je jedna od mnogobrojnih poznatih osoba koje su ovog mjeseca gledale revije na Tjednu mode u Parizu, a glumica je oduševila upečatljivim izdanjem za koje je zaradila brojne komplimente.

Glumicu Evu Longoriju (47) publika najviše pamti po ulozi Gabrielle Solis u seriji ''Kućanice'' koja joj je donijela planetarnu popularnost. Eva je jedna od mnogobrojnih poznatih osoba koje su ovog mjeseca gledale revije na Tjednu mode u Parizu, a glumica je oduševila upečatljivim izdanjem.

Za ovu prigodu odabrala je elegantno žensko odijelo u ružičastoj nijansi ispod kojeg je nosila kratki topić koji je naglasio njezin raskošni dekolte i ubojite trbušnjake. Kombinaciju je upotpunila crnim sunčanim naočalama, zlatnim sandalama i nakitom, dok je kosu podignula u ležerni rep. Nekoliko fotografija podijelila je na svom Instagram profilu, a pratiteljima nije trebalo dugo da joj upute brojne komplimente.

''Kakva kombinacija'', ''Wow'', ''Ljepotica'', ''Zgodna'', ''Sjajno'', ''Savršena'', ''Bomba'', ''Divna'', samo je dio komentara. 
Inače, Eva se borila s viškom kilograma te je je često bila na meti dežurnih dušobrižnika.

Longoria je kilograme dobila nakon prve trudnoće, a iako su brojni zlobnici komentirali kako se zapustila, na loše komentare nije se obazirala te je odlučila da neće žuriti sa skidanjem kilograma, a svojedobno je otkrila kako je uspjela izgubiti gotovo 20 kilograma i tajnu vitkosti i dobre forme.

-Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio. Jako je zabavno i dobro za moja stara koljena. Nekad sam voljela trčati, ali sada više ne mogu- našalila se Eva koja se u posljednjih nekoliko godina posvećena obiteljskom životu.

Osim vježbanja, promijenila je i životne navike pa tako više ne konzumira šećer, tjesteninu i alkohol te trudi konzumirati namirnice organskog podrijetla. Također, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i špinata, a nakon obroka, voli pojesti orahe s jogurtom te se trudi izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

Za doručak najčešće jede kajganu od bjelanjaka i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari dok je za večeru na meniju riba s povrćem na pari. Njezini međuobroci se najčešće sastoje od svježih krastavaca koje začinjava sokom od limuna, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

Nakon dva propala braka s NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom i Tylerom Christopherom sreću je pronašla s televizijskim producentom Joséom Bastónom s kojim je dobila sina Santiaga.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije