Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Nicole Scherzinger i Ed Sheeran novi ljubavni par?

Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
1/3
10.08.2015.
u 08:54

Pjevač i bivša sutkinja X Factora viđaju se već neko vrijeme, a prijatelji sumnjaju da su u vezi

Prelijepa Nicole Scherzinger dala je ljubavi novu šansu nakon prekida s vozačem formule Lewisom Hamiltonom.

Bivša glavna pjevačica vruće ženske grupe Pussycat Dolls već se neko vrijeme viđa s Edom Sheeranom, poznatim britanskim pop izvođačem koji ju je očarao svojim romantičnim stihovima, prenosi The Sun. Navodno je Nicole priznala mladom Edu da su joj njegove pjesme pomogle da preboli prekid s vozačem formule Lewisom Hamiltonom, s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi.

Nakon što se par našao u Londonu, sramežljivi pjevač odveo je Nicole u svoj rodni grad Suffolk nakon čega joj posvećuje stihove svojih pjesama, a ona njemu svoje nastupe. Pjevačica je jednom čak izjavila da je Ed njezina muška verzija. Nicoleini prijatelji tvrde da ju je privukla Edova muzika kojom je liječila slomljeno srce. 

Ed Sheeran trenutno je jedan od najuspješnijih pop izvođača svijeta, a slavu je stekao 2011. objavom albuma 'No. 5 Collaboration Project'. Godinu dana poslije osvojio je i BRIT nagradu za otkriće godine. Izgleda da 13 godina mlađi Ed ima pravi lijek za Nicoleinu ljubavnu bol.

>>Lijepa Nicole uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti s 14 godina mlađim nogometašem

>>Pijan koketirao s drugom curom - Popularni mladi glazbenik ponovno sam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije