Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Nicolas iz 'Plesa': Ana Ugarković mi je zgazila petu što mi se u 30 godina karijere nije dogodilo

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/6
22.04.2019.
u 08:00

Član žirija showa 'Ples sa zvijezdama' kaže da ima sreće jer se tijekom karijere nikada nije ozlijedio, a ispričao nam je i anegdotu s plesnog podija dok se natjecao u ovom showu.

Nicolas Quesnoit ispričao nam je kako mu je u žiriju 'Plesa sa zvijezdama', prisjetio se svojih plesnih anegdota dok je bio natjecatelj ovog showa i otkrio nam s kojom natjecateljicom showa bi radio dijelio plesni podij.

Tko se pokazao kao najveće plesačko iznenađenje u showu?
Najviše me iznenadila Viktorija Đonlić Rađa jer je visoka, a uobičajeno je teže visokim osobama postići preciznu koordinaciju. Do sada Viktorija se pokazala kao izvrsna u tome.

Koji par vas je najviše nasmijao?
Ivan Šarić i Paula, odnosno Ivan. Jako je smiješan, duhovit i zabavan i kao plesač i izvan plesnog podija! Vrlo simpatičan.
 
S kim biste od zvijezda iz showa vi rado zaplesali?
Rado bi imao kao partnericu Anu Vučak Veljaču i jako mi je žao što je ispala tako rano jer je bila jako predana, temperamentna i srčana a odgovarala bi mi i po visini. Imam osjećaj da je imala malo više vremena da bi iznenadila. Vjerujem da bi mi i Sonja Kovač također odgovarala kao plesna partnerica.

Postoji li netko od natjecatelja kome biste preporučili da se plesnog podija ipak kloni?
Sve zvijezde imaju po meni svoju dozu talenta za ples, a i očito i ljubavi prema plesu što pokazuju sudjelovanjem u showu Ples sa zvijezdama. Naime, za ovakve plesne 'bravure' potrebno je puno više vremena za trening prema tome svi se odlično snalaze! Bravo svima! 

Sjećate li se neke vaše anegdote s plesnog podija?
Jednostavno se Ana Ugarković i ja nismo mogli prestati smijati kad mi je u sambi doslovno izletila cipela u publiku, pored glave od Elia Bašana, jer mi je Ana zagazila na petu što mi se u mojih 30 godina karijere nikad nije dogodilo! Pitajte ju kako mi je uspjela stati na petu, još dan danas ni ja ne znam.
  
Jeste li imali prigovore publike na vaše ocjene i kritike natjecateljima?

Direktno nisam, ali po malo se priča da sam najstroži član žirija. Ne vidim se baš tako, ali priznajem da sam emotivac i da imam tendenciju jako nagraditi što mi se sviđa a isto tako strogo opomenuti ocjenom što mi se ne sviđa. No ipak komentarima uvijek pokušavam biti pažljiv, empatičan ali i objektivan svojim ocjenama.  

Imate li zamjerke na odabir pjesama na koje natjecatelji plešu?
Uživam u showu, u svakom glazbenom broju, a najviše me veseli kad čujem autentičnu glazbu sa izraženijim ritmovima tipičnim za svaki ples, a pogotovo za latinsko-američke plesove.  

Koja je vaša najgora plesna ozljeda?
Na sreću, nikad nisam bio ozbiljno ozlijeđen, hvala Bogu na tome. 

Tko je po vama najstroži član žirija?
Mislim da smo svi četvero dosta umjereni. Tamara zna biti malo žešća u komentarima.

Bave li se vaša djeca plesom i jeste li ih usmjeravali prema tome?
Volio bi da moje dijete pleše ukoliko pokazuje ljubav prema plesu. Znam koliko ples u paru pozitivno utječe na bonton kako u plesu tako i u životu, a možda najbitnije je da zajedničkim treninzima djevojčice razvijaju povjerenje prema dječacima, a dječaci lijep i ispravan odnos sa djevojčicama. Plesovi u paru pretvaraju dječake i djevojčice u prave Gentlemane i Dame!

Pogledajte tko su natjecatelji ove sezone showa 'Ples sa zvijezdama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije