Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet napada

Ciganović opako o Grubniću i Gariću: 'Nadam se da su dečki vazelinom podmazali svoje cipelice'

Foto: Instagram
1/8
08.04.2019.
u 09:30

Neven Ciganović osvrnuo se na fotku iz svlačionice koju je na svom Instagram profilu objavio Marko Grubnić, a na kojoj su on i Davor Garić u boksericama.

Neven Ciganović ponovno je zapalio društvene mreže svojim statusom, a ovaj put reagirao je na fotku koju su objavili natjecatelji showa ''Ples sa zvijezdama'' Marko Grubnić i Davor Garić.

Naime,  Grubnić je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju iz svlačionice na kojoj su dečki pokazali svoja isklesana tijela, a koja je oduševila njegove pratitelje.

Ciganović se odlučio u svom stilu našaliti te je prokomentirao fotku: 
– Sudeći prema ovoj ”vrućoj” fotki iz garderobe, večeras nas u “Pederballu” aka ”Tancanje sa Zvijezdama”,očekuje prava eksplozija na užarenom plesnom podiju – rekao je Neven i dodao:

– Iako je žiri samo jednom do sada, kada su ”muški” natjecatelji u pitanju, spomenuo onu tipičnu frazu za ovaj show, kako se između para osjetila”kemija”, bojim se da bi se večeras ova kemija iz garderobe mogla prenijeti i na plesni podij. Nadam se da su dečki vazelinom podmazali svoje plesačke cipelice, kako bi se za njima digla samo njihova ”zvjezdana prašina”. Zar vam ova dva ”vragolasta” prepeglana lica ne govore samo jedno: “Očekujte neočekivano!" 

Komentara 20

Avatar Grunf
Grunf
10:06 08.04.2019.

široka ramena muda malena

TH
thu
09:51 08.04.2019.

Njegova objava prolazi a ja da komentiram tako dobio bi crveni na 5 dana... e moj Večernji...

ŠO
Šokac1
12:59 08.04.2019.

Tko honorira VL da čitatelje maltretira reklamiranjem stupidnih TV eHevtmisija poput Plesa sa zvijezdama; niti su "zvijezde", niti su poznati hrvatskoj javnosti. Samo par anonimnih jadnika (pedera !) bez stalnog zaposlenja koje treba "napumpati" honorarima da prežive u Hrvatskoj za razliku od desetaka tisuća "običnih" Hrvata koji su otišli u inozemstvo poštenim zaraditi kruh svoj svagdašnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije