Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ova voditeljica

Nezadovoljna Mirna Maras: 'Crnčimo cijelu godinu da bismo se odmorili tjedan ili dva na moru'

Foto: Instagram
1/11
23.08.2022.
u 06:30

- Baš nešto razmišljam, radimo, crnčimo cijelu godinu da bismo se odmorili tjedan ili dva na moru...netko nažalost ni toliko. Nije baš neki odnos da bismo ga nazvali zadovoljavajućim, ali, ajde...kako se ono kaže...nećemo se žaliti- napisala je uz fotografiju Mirna. Brojni pratitelji složili su se s voditeljicom dok su joj neki uputili komplimente na račun izgleda.

Voditeljica HRT-ove emisije TV Bingo show Mirna Maras Batinić (43) javila se s godišnjeg odmora, točnije s otoka Murtera te s pratiteljima podijelila nezadovoljstvo. Naime, otkrila je kako nije zadovoljna činjenicom da godišnji odmor traje tako kratko.

-Baš nešto razmišljam, radimo, crnčimo cijelu godinu da bismo se odmorili tjedan ili dva na moru...netko nažalost ni toliko. Nije baš neki odnos da bismo ga nazvali zadovoljavajućim, ali, ajde...kako se ono kaže...nećemo se žaliti- napisala je uz fotografiju Mirna. Brojni pratitelji složili su se s voditeljicom dok su joj neki uputili komplimente na račun izgleda. 

Voditeljica je pozirala u kratkoj haljinici cvjetnog uzorka, a fotografija je nastala u marini.

''Jako ste zgodni'', ''Moje omiljeno mjesto za odmor'', ''Uvijek lijepa'', ''Savršeno'', ''Wow'', ''Ljepoto'', ''Predivna si'', ''Slažem se s ovim što ste napisali'', samo je dio komentara ispod objave.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno otkrila tajnu vitke linije. Naime, uvela je povremeni post. Ova sve popularnija metoda, koju sve više javnih osoba primjenjuje, podrazumijeva post od 16 sati, a tijekom ostalih osam sati u danu dozvoljeno je jesti. 

- U jeku korone naišla sam na tekst o postu, a kako su mi liječnici savjetovali da se moram što zdravije hraniti, odlučila sam probati. Jela sam isključivo od 10 do 18 sati, a ostatak dana postila. Na taj način organizmu, odnosno probavnom sustavu dajemo vremena da se odmori. Svidjelo mi se to što se ne izgladnjujem. Bilo je teško prvih tjedan dana, no moj se organizam vrlo brzo naviknuo na takav režim - otkrila je Mirna u razgovoru za Gloriju.

Kaže kako se više ne pridržava ovog režima svaki dan, a pogotovo ne u ovom periodu kada uživa u godišnjem odmoru s obitelji. Pohvalila je svog supruga Željka Batinića kao vrsnog kuhara i tijekom godišnjeg dala si je oduška i uživala u delicijama koje on priprema.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 18

CR
crocro
07:21 23.08.2022.

Trebate pitati radnike što znači definicija "crnčiti". To treba pitati one koji rade na normi, oni koje se ne smiju micati sa svojih radnih mjesta jer će pasti proizvodnja, ne stigneš normu i dobijaš otkaz, oni crnče za crkavicu. Onda treba pitati one koji na ovim paklenim vrućinama rade u građevinarstvu, koji zidaju koji su na krovovima i visinama, s kojih se cijedi znoj a u blizini nema vode. Treba pitati one koji prate bagere i lopatama kopaju kontrolne otvore i traže gdje je plin, gdje je voda, gdje je struja, koji na nepristupačnim mjestima za bagere kopaju kanale lopatama. Što je crnčenje također treba pitati i one koji na paklenim vrućinama polažu i obrađuju užareni asfalt na cestama. Treba pitati što je crnčenje ratare, poljoprivrednike, stočare i da ne nabrajam dalje one koji čak niti nemaju radnog vremena jer im je radno vrijeme non-stop i koji nikada niti ne mogu na more i da hoće niti na jedan dan. To se zove crnčenje gdje čovjek ne samo da radi teške fizičke poslove, već te poslove radi u vrlo teškim uvjetima cijele dane. Da bi ljudi prehranili svoje obitelji prisiljeni su na crnčenje. I oni bi htjeli biti glumci, pjevači "umjetnici" ali to se ne može svima zalomiti. Ali zato se može zalomiti da glumci, pjevači i drugi umjetnici prmijene svoje zanimanje i vrlo rado će ih primiti na fizičke poslove pod vedro nebo. Čekajte da se sjetim koliko ih je otišlo na bauštelu? Evo sjetio sam se. Nitko. Onda, da li postoji neka razlika u "crnčenju"?

ED
edvardl
08:22 23.08.2022.

Ti stvarno crnčiš, onih pet minuta dok se izvlače brojevi lota. I to svaki dan!?

UG
ugroženi
09:02 23.08.2022.

Sramota je što ova priča i kako se izruguje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije