Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanja će biti?

Neymarovu mamu 23-godišnjak prevario s kuharom, a sada su se posvađali i on je završio u bolnici

Foto: Instagram
1/5
06.06.2020.
u 12:17

Nadine Gonçalves u vezi je 29 godina mlađim Tiagom, a ovu vezu podržava i njezin sin, poznati nogometaš Neymar.

Majka poznatog nogometaša Neymara u ljubavnoj je vezi s mladićem koji je od nje mlađi 29 godina. Da je Nadine Gonçalves (52) u veyi s 23-godišnjim Tiagom Ramosom saznalo se prije dva mjeseca i od tada je njihov odnos i priča o njihovoj ljubavi postala prava sapunica.

1/5

Prema pisanju britanskog The Suna Tiago je u ovih dva mjeseca veze već prevario Nadine i to s osobnim kuharom njezinog
sina. Nadine se očito jako zaljubila jer mu je oprostila ovu aferu i Tiago se vratio živjeti u njezinu kuću. Prevara je očito ostavila traga na njihovom odnosu pa se u zadnje vrijeme često svađaju, a nakon svađe koja se odigrala sinoć 23-godišnjak je završio i u bolnici.

Naime, tijekom verbalnog okršaja s Nadine Tiago se porezao na staklo i u bolnici je  zaradio nakeoliko šavova iznad lakta. Par se nakon žestoke svađe ipak pomirio i Nadia njeguje svog dragog kod kuće. Najavili su i kako će se vjenčati, a njezin sin Neymar dao joj je  podršku i razumije zašto je oprostila nevjeru svom dragom. - Volim te, napisao je Neymar ispod fotografije na kojoj je Nadine s mladim ljubavnikom. Ni Nadijin bivši suprug nema ništa protiv ove veze i podržava svoju bivšu suprugu. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antonio1952
15:13 06.06.2020.

Mozda je bio gladan a stara ne kuva nego ga samo iskoristava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije