Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Goga otkrila zašto ne objavljuje fotke svog sina i Adama i koliko se udebljala u trudnoći

Foto: Instagram screenshot
1/5
06.06.2020.
u 10:48

Odgovarajući na pitanja svojih pratitelja ispričala je i koliko se kilograma udebljala u trudnoći te kako se slažu njezin sin iz prvog braka i Adam.

Gordana Marelli i Adam Kromer iz showa "Brak na prvu" otkrili su kako očekuju sina, a Gordana kaže kako su sada u problemu jer su smislili 15 imena za curicu ali nemaju još nijedno ime za dečka.  - Smislila sam ja 15 imena za curicu... I sad smo u problemu. Tako da još razmišljamo - kaže Goga.

1/7

Odgovarajući na pitanja svojih pratitelja ispričala je i koliko se kilograma udebljala u trudnoći te kako se slažu njezin sin iz prvog braka i Adam. Rekla je kako je zasad u trudnoći dobila devet kilograma i kako joj je termin poroda u kolovozu. Na pitanje zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svog sina i Adama rekla je:  To dosta ljudi pita, a odgovor je - ni prije showa nisam objavljivala njegove slike, sin voli svoju privatnost, a ja to poštujem i ne želim ga izlagati ni javnosti ni komentarima.

Dodala je kako se sin veseli prinovi iako je sa svojih 16 godina u svom filmu. Rekla je kako ju je malo strah poroda, ali Adam je obećao biti uz nju tijekom poroda. Adam i Goga upoznali su se u showu "Brak na prvu" ali stručnjaci ih u showu nisu spojili kao bračni par i njih dvoje zaljubili su se nakon showa. 

VIDEO Sve Severinine ljubavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije