Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva razlika

Nevjerojatna promjena izgleda slavne glumice: 'Ovo je teško gledati'

Foto: Youtube screenshot
1/10
19.03.2021.
u 16:40

Mile se mnogi prisjećaju iz serije 'Lude 70-e' u kojoj je glumila zgodnu Jackie. Isto tako je glumila u mnogima omiljenom 'Crnom labudu', te filmu 'Gia' u kojem je igrala mlađu verziju Angeline Jolie.

Izašala je najava za  novi film 'Four Good Days' u kojem glavnu ulogu ima glumica Mila Kunis(37). Mile se mnogi prisjećaju iz serije 'Lude 70-e' u kojoj je glumila zgodnu Jackie. Isto tako je glumila u mnogima omiljenom 'Crnom labudu', te filmu 'Gia' u kojem je igrala mlađu verziju Angeline Jolie.

Osim toga, mnogi smatraju da je njezina veza s glumcem Ashtonom Kutcherom jedna od najstabilnijih u Hollywoodu.  

Poznata je po tome da izgleda puno mlađe nego što stvarno ima godina, pa je mnoge začudilo kada su je prvi put vidjeli u najavi za novi film u kojem izgleda apsolutno neprepoznatljivo. Naime, Kunis tumači ovisnicu, koja tijekom filma moli majku, koju glumi izvanredna Glenn Close, da joj pomogne u borbi protiv ovisnosti, ali i da ne izgubi svoju djecu. Najava već ima mnogo komentara obožavatelja glumica, a mnogi se slažu da je posebno teško gledati ovakav uradak, ako netko ima sličan problem u obitelji.

 

Film je baziran na istinitoj priči Elija Saslowa koji j dobio Pulitzera, a prvi put je prikazan na festivalu Sundance. 

Inače, Glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis vjeruju u težak rad i zbog toga ne planiraju svojoj djeci ostaviti nikakvo nasljedstvo. Ashton i Mila su počeli izlazi 2012, a oženili su se 2015. Imaju izrazito skladan i miran brak, a svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti.. Isto tako sinove Wyatta i Dimitrija ne pokazuju u javnosti, a ne vode ih ni na glamurozne događaje.  Ashton je u podcastu Armchair Expert objasnio zašto njegovi sinovi neće ništa naslijediti.  - Moja djeca žive privilegirani život, a to ni ne znaju. I nikada neće znati jer im neću ništa ostaviti. Sve novce ćemo ostaviti humanitarnim udrugama - rekao je Ashton. No dodao je da ih neće potpuno razbaštiniti, već će ulagati u njihove projekte.

Nika Turković: "Više pjevam dok kuham, u tušu imam previše posla"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:02 19.03.2021.

Ma ostavite dici štogod, nemojte pretjerivat. Ako ih dobro odgojite, novci ništa neće promijeniti. P. S. film mi se čini baš dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije