Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superpotjera

Nepogrešivi Vedran nadigrao petero lovaca i osvojio 10.000 eura

Foto: HRT
1/10
19.11.2023.
u 21:28

U novom izdanju Superpotjere jedini koji je uspio pobijediti svih petero lovaca bio je Vedran Rončević iz Slatine. Sjajnim je nastupom nadigrao supertim s 27 sekundi prednosti, osvojivši 10.000 eura. Marijan Presečki iz Krapine, Tin Vuković iz Zagreba, te Valentino Tukša iz Križevaca u brzopoteznoj igri protiv lovaca nisu imali uspjeha, a nakon ponuđena netočna odgovora na prvo pitanje s višestrukim izborom, Antoniji Bedeniković iz Karlovca prilika za duel je izmaknula.

Prvostupnik ekonomije iz Slatine Vedran Rončević, treći večerašnji natjecatelj u prvom je krugu točno odgovorio samo na jedno pitanje i osvojio 500 eura. Zaposlen je u banci u IT sektoru. Osvojenim novčanim iznosom prvo bi počastio obitelj i prijatelje. Do sada je već sudjelovao u HRT-ovim kvizovima "Potjeri" i "Milijunašu". U brzopoteznoj se igri odlučio suprostaviti timu od petero lovaca za iznos od 10.000 eura i osam sekundi prednosti. Naime, lovci su na svom satu zatražili 52 sekunde.  Vedran je točno odgovorio na sva postavljena pitanja, dok su lovci netočno odgovorili na dva pitanja. Krešo nije znao da je Singapur azijski lučki velegrad koji se naziva svjetskom prijestolnicom munja, mislio je da se radi o Šangaju, a Dean je netočno odgovorio na pitanje koje je drveno puhačko glazbalo svirao Rudolf Klepač, odgovorio je klarinet, a točan je odgovor fagot. S 27 sekundi prednosti Vedran je izvrsnom igrom pobijedio lovce i osvojio 10.000 eura.

 

- Iznos sam nekako očekivao, ali da će biti protiv svih petero lovaca, to ne - rekao je Vedran. - Vedrane, ja ne znam jeste vi još u ulozi, vi nijednom ekspresijom na svome licu niste odali niti da pobjeđujete, niti da gubite, niti da imate tremu, niti da ste upravo osvojili 10.000 eura i pobijedili svih petero lovaca, vama je i dalje izraz lica isti, rekao je Joško.

 

1/10

- Sad znamo koje je prezime nepoželjno na lovačkoj listi - kazao je Krešo. - Dvije greške su bile dovoljne. Vi se niste predavali, nizali ste točne odgovore, dovoljno, dodala je Morana, prenosi HRT. Marijan Presečki iz Krapine, pravnik po struci u prvom je krugu osvojio 1500 eura. U brzopoteznoj igri odabrao je borbu protiv četvero lovaca za iznos od 10.000 eura i 13 sekundi prednosti, naime oni su na svom satu zatražili 47 sekundi. Nije uspio, lovci su ga nadigrali s tri sekunde prednosti. Antoniji Bedeniković, 40-godišnjakinji iz Karlovca, profesorici engleskog, nakon ponuđena netočna odgovora na prvo pitanje s višestrukim izborom, prilika za duel je izmaknula. Nije znala da je u filmu "Dogodilo se na Manhattanu" Ralph Fiennes senator, a Jennifer Lopez sobarica, mislila je da riječ o filmu "Manhattan".

VEZANI ČLANCI:

 

Tin Vuković, student medicine iz Zagreba, suprotstavio se supertimu od pet lovaca za 18.000 eura. Oni su na svom satu zatražili od 52 sekunde. Nadigrali su ga s 32 sekunde prednosti. Valentino Tukša, 26-godišnjak iz Križevaca, student povijesti i kroatistike u Rijeci odigrao je protiv četvero lovaca za 9.000 eura i 13 sekundi prednosti. Nije uspio, pobijedili su ga s tri sekunde prednosti.

 

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
21:45 19.11.2023.

Čovjek hladan ko špricer,fokusiran ! Takvi pobjeđuju.Svaka čast.

Avatar rubinet
rubinet
12:15 20.11.2023.

Niti jedan od 5 sveznalica,koji znaju gotovo sve, nije znao tko je Rudolf Klepač,Hrvat ,svjetski glasoviti fagotist. Stoga i dalje mislim kako je ova Tv igra poprilično usmjerena zabavi ,a ne točnosti.

Avatar razmaknica
razmaknica
09:11 20.11.2023.

Fer bi bilo da se u početku emisije od natjecatelja bira tko je "lovac" a tko "lovina", ovako dok su lovci na platnoj listi emisije uvijek se može reći da je tu nešto sumnjivo i podložno namještanju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije