Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo ga nismo vidjeli

Maksim Mrvica drastično promijenio boju kose i imidž: Obožavatelji ostali iznenađeni

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/13
19.11.2023.
u 16:30

Pijanist Maksim Mrvica objavio je novu fotografiju na Instagram i iznenadio pratitelje promjenom boje kose i imidža.

Najpoznatiji hrvatski pijanist Maksim Mrvica (48) posljednjih nekoliko godina karijeru gradi u dalekoj Kini zbog čega ga u Lijepoj našoj nemamo često priliku vidjeti. Svoje detalje iz privatnog života strogo čuva za sebe, a na društvenoj mreži Instagram podijelio je fotografiju koja je iznenadila njegove vjerne pratitelje. – Na turneji u Kini – napisao je Maksim uz fotografiju na kojoj pozira u zračnoj luci u ležernom izdanju i s velikim sunčanim naočalama. Naime, fotografija je iznenadila njegove pratitelje zato što ga nisu prepoznali. - 'Najljepši si', 'Izgledaš malo umorno', 'Sretan put', 'Dođi u Ameriku, samo su neki od komentara.

 

No, onaj koji je posebno privukao pažnju jest – 'Pomislih: iz kojeg je ovo filma Brad Pitt'. Tijekom svoje impozantne karijere ovaj je pijanist uvijek eksperimentirao s frizurama i stilom odijevanja. Već neko vrijeme svoju kosu njeguje plavom bojom, što je očito tog pratitelja navelo da pomisli kako sliči holivudskom glumcu

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Maksim Mrvica najprodavaniji je crossover pijanist na svijetu, s više od četiri milijuna primjeraka albuma prodanih u 57 zemalja. Neki od njih su dobili dvostruku platinu u Hong Kongu i zlatni status u Singapuru i mnogim drugim zemljama. Ovo ljeto je nakon pet godina nastupio i u svojem rodnom Šibeniku, u sklopu svjetske turneje 'The Collection', koju je započeo lani u Australiji. Velika je senzacija u na istoku i često daje intervjue za tamošnje medije. Kada je riječ o njegovu privatnom životu, s bivšom suprugom Anom ima kći Leeloo, a par se razveo davne 2012. nakon čak dvadeset godina braka. Sada uspješno skriva svoj privatan život pa trenutni ljubavni status ovog Šibenčanina još uvijek nije poznat. 

 

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'.

Komentara 1

KU
Kuler
18:05 19.11.2023.

A tko je taj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije