Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Nenad večerom razočarao goste: 'Ovo je hrana za mačke, nije se potrudio'

Foto: RTL
1/6
25.11.2021.
u 21:25

Nenad, koji je svima dosad dao desetke, je zaradio samo 25 bodova te se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu.

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćin je bio Nenad Prodanić iz Vukovara koji je svojim gostima pripremio talijanske specijalitete, a oni su očekivali tradicionalne slavonske.

Nenad je dugi niz godina živio u Italiji te mu se ondje posebno dopala njihova kuhinja, zbog toga je svojim gostima odlučio pripremiti nešto laganija talijanska jela kako bi se malo odmorili od mesa i kulena, no to se nije svima svidjelo.

Nakon osvježavajućeg aperitiva domaćin je servirao tjesteninu u umaku od brokule za predjelo: „Prejednostavno“, komentirao je Igor, a Marina je bila nešto detaljnija: „Kupio je lošu tjesteninu, prekuhao ju je i stavio brokulu, ali nije bilo umaka.“ Za razliku od njih Loreni je okus jela bio zanimljiv, ali nedostajalo joj je začina u jelu.

Za glavno jelo Nenad je pripremio bakalar s palentom i salatom, a svi su se složili da je trebao poslužiti njihovu riječnu ribu ili neku poznatu jadransku ribu. „Bakalar mi se nije uklopio u Slavoniju i Srijem, očekivao sam neku riječnu ribu. Mislim da se nije dovoljno potrudio i da je olako shvatio ovu večeru “, kazao je Igor, a Lorena je komentirala: „Izgledalo je jednostavno, bilo je boja, ali mogao se malo više potruditi.“ Bakalar se najmanje svidio Mariju koji smatra da je to „hrana za mačke“.

Za desert Nenad je ponudio tiramisu, a gosti su i na tu talijansku slasticu imali primjedbe: „Desert mi je izgledao kao čobanac“, rekao je Mario dok se Loreni svidio: „To je kolač koji baš volim i Nenad ga je odlično napravio, baš mi se svidio i to mi je najbolji dio večere!“

Nakon originalnih poklona domaćin je za iznenađenje goste učio plesati latino-američki ples bachatu, a onda su krenule ocjene, pohvale i kritike.

„Predjelo preglomazno, prejednostavno, glavno jelo - ne volim bakalar, ne volim palentu, a desert mi je bio dobar, samo da je bio malo slađi“, komentirao je Mario koji mu je dao ocjenu 6 dok mu je Marina dala najnižu ocjenu: „Moja ocjena je petica. Nenad je tražio jedinicu, a ja sam mu dala peticu. Večera mi nije baš bila 'Večera za 5', nije mi djelovalo svečano, nego jednostavno.“ Igor mu je dao ocjenu 6 jer smatra da se nije dovoljno potrudio, a Lorena mu je dala najvišu ocjenu 8 zbog odličnog tiramisua. Tako je Nenad, koji je svima dosad dao desetke, zaradio samo 25 bodova te se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu.

Sutra kuha Marina, a što će ona pripremiti i tko će biti pobjednik vukovarskog tjedna – pogledajte u finalnoj epizodi u petak u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Komentara 5

AN
ANNY
08:12 26.11.2021.

Bez obzira na pripremljena jela Nenad je svojim ponašanjem osvojio simpatije svih , koji pratimo emisiju. Ostali kandidati su nikakvi, a posebno Mario, koji si malo previše dozvoli. Može se sramiti , svojim ponašanjem i neumjesnim komentarima je apsolutni gubitnik.

ME
MediciKM
08:09 26.11.2021.

Čovjeka su unaprijed osudili i to na temelju menia a da nisu jela ni probali. Pratim sa suprugom ovaj serijal i nikada do sada nisu bili ovako zli kandidati. Obično bude jedna osoba koja nešto izvoljeva ali u ovom tjednu su više manje svi takvi. Nenad i ona mlada djevojka koja je isto jučer počela sa komentarima o ribi i sl. E, svi vi koji se sprdate sa hranom na kraju dana bi mogli ostati i gladni. I ne razumijem te silne priče kako večera nije posebna i sl. Pa radi se o večeri na selu a ne o specijalnoj večeri u rangu nekog hotela sa 5 zvjezdica. Nenad je za mene pobjednik ovog tjedna a Mario i Marina...a svaka vam čast ako imate takav obraz da možete ponosno hodati Vukovarom.

KA
Kana
07:54 26.11.2021.

Uvijek na kraju dobiju najbolje ocjene i pobijede naj odvratniji likovi, kao sada , Mario ili Marina. Kalkulatori oboje, odvratni i bezobrazni, pa mogla je zbog poštivanja i poklona dati bar ocjenu 6, čovjek se trudio, a oni se nisuse nisu trebali ni prijavit na večeru, ako sve ne jedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije