Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proživljava teške dane

Nekadašnja zvijezda teen serije u tišini se borio s opakom bolesti, nestao je iz javnosti: 'Bio sam prikovan za krevet'

Foto: Instagram
1/9
16.04.2022.
u 09:00

Glumac je podijelio video u kojemu je i otkrio što mu se sve događalo u životu dok ga nije bilo nekoliko tjedana.

Zvijezda nekadašnje izrazito popularne serije 'Beverly Hills 90210' Brian Austin Green (48) zadnjih se nekoliko tjedana povukao sa društvenih mreža kako bi se u tišini borio s ulceroznim kolitisom, kroničnom upalnom bolesti crijeva. 

Pratiteljima se sada javio na Instagramu i objasnio zbog čega je izbivao iz javnosti. Glumac je podijelio video u kojemu je i otkrio što mu se sve događalo u životu.

"Nestao sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest, šest i pol tjedana borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan", rekao je prvo pa se zahvalio djevojci.

"Sharna je bila sjajna! Šest, sedam mjeseci trudna, a brinula se o moje troje male djece, jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet, pa se brinula i za mene. Nije se žalila, bila je nevjerojatna. Jako sam zahvalan što imam nekog takvog u svom životu", kazao je.

"Ali sad sam natrag, osjećam se dobro, hvala Bogu. To je bilo grozno iskustvo, drago mi je da je gotovo. Volite se i jedite dobro", zaključio je i najavio da se podcast vraća te da počinju sa snimanjem idući tjedan. Inače, podcast glumac snima s Derekom Russellom. Obećao je pratiteljima i da će početi objavljivati više stvari uskoro. 

Brian, inače, ima 20-godišnjeg sina Kassiusa s Vanessom Marcil, dok s glumicom Megan Fox ima trojicu sinova: 9-godišnjeg sina Noaha, 8-godišnjeg Bodhija i 5-godišnjeg Journeyja. Sada će poznati glumac dobiti i peto dijete sa Sharnom Burgess. 

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije