Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskrena

Nekada su bili susjedi: Pokos otkrila što misli o budućem predsjedniku i njegovoj supruzi

Foto: Sanjin Strukic, Igor Kralj/Pixsell
1/6
06.01.2020.
u 18:19

Vlatka Pokos proteklih mjeseci na društvenim mrežama konstantno komentira politička zbivanja u Hrvatskoj. Ovog puta dotakla se novog predsjednika Zorana Milanovića i njegove supruge Sanje.

Već mjesecima bivša TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos pozornost javnosti privlači komentiranjem političkih zbivanja u Hrvatskoj. Iako već tri godine živi u Kanadi, Pokos aktivno prati sva događanja na domaćoj političkoj sceni, a posebno je bila aktivna tijekom kampanje za predsjedničke izbore. Koliko je zadovoljna ishodom izbora, otkrila je na svom Instagramu nedugo nakon što su objavljeni rezultati.

"Presretna sam zbog pobjede Zorana Milanovića. Ne sjećam se kad sam posljednji put bila ovako sretna zbog nečije pobjede na izborima. Ponosna sam na hrvatske birače jer su pokazali zrelost. Pokazali su da im je dosta laži, desničarenja, populizma, sramoćenja institucije predsjednika, ustašofilije i totalno nedostojnog ponašanja bivše predsjednice! Bivše, kako to dobro zvuči", napisala je Pokos pa posebno zahvalila onima koji su pomno čitali njezine objave te na temelju njih na biračkom listiću zaokružili Milanovića.

Foto: Instagram/riley.loudermilk


"Ukoliko sam svojim objavama i dijeljenjem argumentiranih stavova imalo utjecala na one koji me prate i uvažavaju, hvala im! Ponosna sam na to! Milanović predstavlja slobodoumnu, liberalnu, modernu, europsku Hrvatsku. Predsjednik nema velike izvršne ovlasti, ali može promijeniti diskurs javne rasprave i djelovati kao korektivni faktor u moralnom smislu. Bit će napadan od desničara i Crkve, kao i do sada, ali MOJA HRVATSKA je pokazala da ne želi ići putem ekstremizma i totalne revizije povijesti. Danas je dobar dan za našu domovinu – HVALA VAM DRAGI MOJI SUGRAĐANI! Ja sam u tuđini, ali moje srce je u domovini", dodala je Vlatka uz fotografiju Zorana Milanovića.

Oduševljenje nije krila ni budućom prvom damom, Milanovićevom suprugom Sanjom Musić Milanović. "Ponosna na novog predsjednika i njegovu suprugu. Usput rečeno, moji bivši susjedi iz Krajiške/Kordunske!" otkrila je Vlatka pa naglasila kako Sanju krasi elegancija, profinjenost, obrazovanje, ali i inteligencija. Ispod objave zaključala je komentare očito želeći spriječiti daljnje napade na sebe koje je proteklih mjeseci doživljavala od, kako tvrdi, Kolindinih glasača.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 58

ZI
zidov
18:46 06.01.2020.

mislite da je vazno misljenje te bundeve? grozno

CA
Calimera
19:51 06.01.2020.

Vlatkice, opetovano, okrenite se sredini u kojoj živite. Da, i dobro da ste otišli s kvarta i iz haustora, na obostranu dobrobit. Mediji dajte manje prostora Vlatki za njenu dobrobit i emotivnu inteligenciju

MR
MR78
19:16 06.01.2020.

Neka tebe tamo gdje si, i još kad nebi objavljivali tvoja trabunjanja svi sretni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije