Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SHOWA

Maca iz ŽNV objavila video u kojem je otkrila što se dogodilo s velikom ljubavi Marina i Sare

Foto: Instagram
1/4
06.01.2020.
u 15:57

Trenutno se trude održati ljubav na daljinu, a Marino ne krije da ga je kod Sare osvojila vedrina i osmijeh.

Sara Sitarić i Marin Marušić zaljubili su se u popularnom showu 'Život na vagi', a kako se čini, ljubavi se ne nazire kraj. 

Trenutno se trude održati ljubav na daljinu, a Marino ne krije da ga je kod Sare osvojila vedrina i osmijeh.

Marijana Džolić, poznata kao Maca, nerijetko se druži sa Sarom, a sada je na svom Instagramu objavila video koji otkriva što se dogodilo s njihovom velikom ljubavi nakon showa. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ako želite popiti najljepšu kavu i da vam je posluži najljepši dečko, onda dođete ovdje u Zadru... Neću vam otkriti koji je kafić, istražite... Ali nećete zateći samo njega, nego i njegovu vjernu pratnju, milu Saricu - rekla je u videu. Naime, Maca je sjela na kavu sa Sarom, a poslužio ih je upravo njezin dečko Marin. 

- Svi misle da je 1. nagrada 150.000 kuna, ali ne znaju da sam ja upecala glavnu nagradu - izjavila je Sara za RTL nakon finala. Naravno, misleći na Marina. 

Marino i Sara nisu bili zajedno na Božić i Novu godinu već su blagdane proveli svatko sa svojom obitelji, no čini se da im veza na daljinu unatoč svim problemima itekako uspijeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije