Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Neizmjerna tuga u obitelji poznatog HRT-ovog voditelja: 'Otišao je, kao da je znao'

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
24.03.2021.
u 09:28

U ranijim medijskim istupima Ponoš je istaknuo kako je upravo zahvaljujući roditeljima koji su također bili veliki ljubitelji životinja uspio pokrenuti TV emisiju.

Antun Ponoš, urednik i voditelj poznate HRT-ove emisije 'Kućni ljubimci', proživljava teške trenutke. Naime, voditelju je preminuo otac, a tužnu je vijest otkrio svojim pratiteljima na Facebooku. Od voljenog oca oprostio se emotivnom objavom.

'Otišao je, kao da je znao. Samo je zaspao utorak 23. ožujaka navečer. Još smo se nedavno čuli i pitam ga: Kako si? Kaže: spremam se na put... Hvala ti tata za sve! Bio si divan otac! Čuvali te anđeli!', oprostio se  Antun Ponoš.

Foto: Facebook/TS Auris

Ispod objave odmah su se zaredali izrazi sućuti koje su brojni pratitelji uputili voditelju. U ranijim medijskim istupima Ponoš je istaknuo kako je upravo zahvaljujući roditeljima koji su također bili veliki ljubitelji životinja uspio pokrenuti TV emisiju. Prije četiri godine preminula mu je i majka Julija kojoj je pozlilo nakon što je cijelo jutro zbrinjavala napuštene životinje u Nuštru gdje je Antun odrastao.

22.01.2018., Zagreb - Antun Ponos voditelj i urednik emisije Kucni ljubimci. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:57 24.03.2021.

Evo prigodna pjesma Dobriše Cesarića Netko sa svojim bolom ide Ko sa otkritom ranom: svi neka vide. Drugi ga čvrsto u sebi zgnječi I ne da mu prijeći u suze i riječi. Rad'je ga skriva i tvrdo ga zgusne UU jednu crtu na kraju usne. Zadršće, zadršće u njoj kadikad, Ali u riječi se ne javi nikad. Duša ga u se povuče i smjesti Na svoje dno: ko more kamen U njega bačen. More ga prima Dnom, da ga nikad ne izbaci plima.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:28 25.03.2021.

Gospodin Ponoš je široke slavonske duše. Uporan u onome što je krenuo, jurio je po lokalnim zagrebačkim televizijama i radio što je volio. Entuzijasta i pokretač ideja. S oskudnom ili nikakvom opremom. Učio se korištenju kompjutera i programa za snimanje, obradu i montažu slike. Sve je to sam savladao. Uvijek dobrog srca. Stvorio je prvu i rekao bih jedinstvenu emisiju o životinjama. I život je tome posvetio. Moja sućut u njegovom obiteljskom gubitku.

TR
trajko
10:17 25.03.2021.

RIP. Prijatelju živih bića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije