Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U blizini Imotskog

Neda Ukraden iznajmljuje svoju luksuznu vilu i ovo su cijene noćenja i popis zabrana

27.10.2023.
u 21:30

Kuća za odmor ima pet spavaćih soba, TV i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i hladnjak...

Neda Ukraden u svom rodnom kraju u Imotskom izgradila je raskošnu vilu. Vila koja se zove Neda nalazi se u Glavini Donjoj gdje je Neda provela mnoge ljetne i zimske praznike kod svoje bake. U imotskom kraju je živjela do svoje druge godine i jedne od najljepših uspomene je tu stvorila. - Znate, korijeni su čudo. Džaba, možeš bilo gdje živjeti, na bilo kojoj adresi, ali uvijek si vezan za svoj rodni kraj. Ja sam spavala u svim svjetskim najelitnijim hotelima, ali najljepše spavam u mojoj Glavini Donjoj - rekla je jednom prilikom Neda.

U luksuznom zdanju koje je Neda izgradila u svom rodnom kraju mogu uživati i njezini obožavatelji i zaljubljenici u ovaj kraj koji okružuje predivna priroda. Naime, svoju vilu poznata pjevačica daje u najam te tako na stranici Booking možete provjeriti slobodne termine i saznati cijene najma. Vila Nede Ukrade, kako piše na ovoj internet stranici ima grijani bazen, terasu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

Kuća za odmor ima pet spavaćih soba, TV i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i hladnjak. Na prvom katu je dnevni boravak i kuhinja, jedna spavaća soba, jedna kupaonica i dodatni wc. Unutarnje stepenice vode na drugu etažu na kojoj se nalaze četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Na drugom katu prostrana terasa s jacuzzijem poziva na opuštanje i uživanje u nezaboravnom pogledu na okolne vinograde i prekrasnu Imotsku krajinu, piše u opisu na stranici Booking. Modro jezero udaljeno je 2,7 km od vikendice, dok je crkva sv. Lovre udaljena 27 km.

1/17

Najbliža zračna luka je Zračna luka Brač, udaljena je 41 km od objekta, piše na stranicama za iznajmljivanje. Na kalendaru iznajmljivanja za sljedeću godinu prvi slobodni termini su u lipnju te na početku lipnja cijena jednog noćenja iznosi 407 eura, dok se od 25. lipnja cijena povećava na 423 eura, dok u srpnju u samom srcu sezone noćenje u Nedinoj vili je 484 eura. U dodatnom opisu o najmu piše kako kuća nije prikladna za grupe mladih niti za zabave poput djevojčke ili momačke te kako je obavezan depozit u iznosu od 500 eura.  

VIDEO Marko Kutlić: 'Toliko mi je važan album i koncert da sam odlučio prodati auto i sve uložiti u to'

Ključne riječi

Komentara 3

LO
Lolita3
18:05 28.10.2023.

Besplatno parkiranje u Glavini Donjoj? hahahha....dobar vic

ZA
zagabria3
20:09 28.10.2023.

Mnoštvo usponena do druge godine, jel se to ona sprda

Avatar Crni labud
Crni labud
08:22 28.10.2023.

Noćenje u Nedinoj vili po cijeni koja odgovara iznosu prosječne hrvatske mirovine. Je li reklama za Nedinu vilu besplatna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije