Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Nebo i zemlja" – turska serija koja ima sve više obožavatelja

ekran
VL
PR
Autor
PR članak
04.04.2013.
u 09:01

Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica najgledanije informativne emisije "Dnevnika Nove TV", kaže kako se zbog imotskih korijena uvijek dočeka na noge.

Uoči premijere posljednjeg filma Krste Papića \"Cvjetni trg\" donosimo intervju s Anjom Šovagović Despot. Glumica kaže kako još nije svjesna da velikog redatelja i njezina prijatelja više nema. Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica najgledanije informativne emisije \"Dnevnika Nove TV\", kaže kako se zbog imotskih korijena uvijek dočeka na noge.

\"Nebo i zemlja\" - turska serija koja je naslijedila \"Sulejmana\", zahvaljujući vrućim scenama ima sve više obožavatelja. Donosimo sve o ovoj popularnoj seriji.

Saznajte vraća li se omiljeni kviz Kviskoteka na HTV.

Pročitajte sve tajne šeste sezone omiljene humoristične serije \"Stipe u gostima\".

U rubrici Vremeplov Bojana Gregorić kaže: Želim snimiti dobar film da mi u “in memoriam” ne emitiraju sapunicu.

Osim novosti iz svijeta poznatih i slavnih, tu je i neizostavnih 9 stranica enigmatike. Sudoku, kakuro i križaljke razbudit će vaše sive stanice raznolikim mozgalicama, a uz njih donosimo i kvizove znanja. Ne propustite i ovoga tjedna nagradnu križaljku koja vodi do vrijednih nagrada. U ovom broju nagrađujemo čak dvoje najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice za koncert Petera Gabriela

Ne propustite, u petak, 5. travnja, samo u Večernjem listu novi Ekran.

Uživajte u vikendu uz Večernji list jer – petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?