Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Ne viđamo ga često! Lana Jurčević pokazala dečka s kojim je u vezi već četiri godine, no on se rijetko pojavljuje u javnosti

Lana Jurčević
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
23.08.2021.
u 16:40

Lana je, naime, u vezi s Filipom Kratofilom, koji kako piše na njegovom Linkedin profilu, nije samo njezin ljubavnik već i suradnik jer od 2018. radi kao menadžer u njezinoj tvrtci La PIEL.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je objavila kako je proslavila četvrtu godišnjicu veze. Lana je, naime, u vezi s Filipom Kratofilom, koji kako piše na njegovom Linkedin profilu, nije samo njezin ljubavnik već i suradnik jer od 2018. radi kao menadžer u njezinoj tvrtci La PIEL.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

 

"Preživjeli smo i četvrtu. A u središtu mog kaosa, bio si ti..." napisala je Jurčević na svom Instagram profilu uz seriju fotografija koje su nastale na vjenčanju NBA zvijezde Ivice Zubca.

Seriju fotki je lajkalo preko 20 tisuća ljudi, a brzo je dobila i gomilu pozitivnih komentara.  

"Slatki ste, sretno", "Vas dvoje...", "A joj kako ste slatki" pisali su joj pratitelji, dok joj je pjevačica Nina Badrić ostavila emotikone srca.

Inače, Jurčević je nedavno došla u središte pozornosti zbog kilograma. Naime, njezini kilogrami pod povećalo su došli nakon njezinog pojavljivanja na dodjeli nagrade 'Porin'.

Tada je Neven Ciganović u jednoj showbiz emisiji prokomentirao kako izgleda da pjevačica ima viška kilograma te da situacija uzrokovana koronavirusom ne utječe dobro na nju. Jurčević je odgovorila videom kojim pokazuje gdje sve ima viška te dodala da se radi o nekoliko kilograma koji nisu problem. Istaknula je i da to uopće nije važno, nego je važno ono što je u glavi. Ciganović ju je ponovno prozvao kad je zaključio da se ne radi o nekoliko kilograma kako je ona navela nego o čak njih 10. 

VIDEO Severina i Igor Kojić sporazumno su se rastali 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije