Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Nik Titanik objavio karikaturu o Severini, pratitelji ga optužili za šovinizam

Foto: PIXSELL
1/9
23.08.2021.
u 13:41

"Klasika. Kad žena broji frajere iza sebe – kurva! Jadnica... Idemo je kamenovati. A muškarac ? Faca! Stavlja mu se crveni tepih pod noge... niti slušam Seve niti je pratim, ali ovakve šovinističke provokacije ne odobravam. Drž se ti politike... tu je dobra para", poručila mu je jedna pratiteljica.

Karikaturist Nikola Plečko, poznatiji kao Nik Titanik, svakodnevno nas nasmijava svojim karikaturama, no posljednja se nije svidjela većini njegovih pratitelja na Facebooku koji su mu zbog toga prigovorili. 

Titanik je objavio karikaturu na kojoj dva zatvorenika razgovaraju o prekriženim crtama na zidu.

"Ovo označavaš godine koje si proveo u zatvoru?" pitao je prvi, a drugi mu je odgovorio: "Ne, to su životne ljubavi Cajke Nacionale." Iznad karikature napisao je: "Tko je sljedeći?" te dodao emotikon srca. 

Aluzija na Severinu potaknula je komentare na stranici Nika Titanika, a među njima je bilo i optužbi za šovinizam.

"Klasika. Kad žena broji frajere iza sebe – kurva! Jadnica... Idemo je kamenovati. A muškarac ? Faca! Stavlja mu se crveni tepih pod noge... niti slušam Seve niti je pratim, ali ovakve šovinističke provokacije ne odobravam. Drž se ti politike... tu je dobra para", poručila mu je jedna pratiteljica.

Foto: Facebook Leo Nicolier
 

"Prejadno, žena se rastala, ajmo je sad još cipelariti", rekla je druga pratiteljica, a treća je napisala: "Ne volim Severinu. Al ovo je bzvz. Šovinistički. Kaj vas boli patka uostalom."

Nik je odgovorio jednoj pratiteljici. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Niče, razočarao si. Ovako nešto se očekuje od zavišću i ljubomorom vođenih velikih rvat'na i katotalibana koji bi livo jaje dali samo da ih dotična dama i pogleda, ali ne i od tebe. Šteta što šalu nisi okrenuo prema njima umjesto prema njoj", bio je komentar na koji je karikaturist odgovorio: "Ja si utvaram da za razliku od 'velikih rvat'na i katotalibana' imam ukusa što se tiče žena."

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 41

ME
MediciKM
15:05 23.08.2021.

Kaj je sada Sevka postala nedodirljiva. Ajmo, malo satire. Dok se šalimo sa Markičkom, crkvom, desnima....onda je to OK i kaj vi katolibani ne kužite satiru ali čim se dirne u Sevku i ine..odmah je smak svijta. Niče Titaniče, samo naprijed!

AR
aristip2021
16:14 23.08.2021.

Ta Severina nit je lijepa a o njenom krečanju ne treba trošiti ni riječi. Iskreno ne shvaćam čemu toliko medijskog prostora za jednu prosječnu balkansku pevaljku.

MA
MarkoZg
17:51 23.08.2021.

Severina je godinama (pro)davala dušu i tijelo da bi postala medijska osoba. A to što takva vrsta pevaljke i moralne nule plijeni apsolutnu naklonost medija to pak slika jada nacionalnog duha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije