Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ne odustaju: Neke kandidatkinje ljubav u showu traže i po treći put

Foto: RTL
1/26
09.02.2019.
u 08:00

Jubilarna deseta sezona već u startu donosi neočekivane obrate, ali i brojna poznata lica među kandidatkinjama koje su farmeri pozvali na svoja imanja, a u sljedećim tjednima otkrit ćemo koje su im ukrale srce

Šest farmera u jubilarnoj desetoj sezoni RTL-ova showa “Ljubav je na selu” odabralo je djevojke koje žele bolje upoznati i otkriti im čari seoskog života. Gledatelji neke od kandidatkinja ove sezone već poznaju jer su ljubavnu sreću tražile i u prijašnjim sezona, ali krenimo redom s upoznavanjem kandidatkinja.



 

Boris Kolesarić odlučio je da na njegovo imanje u Poreč idu Valerija, Tajana i Ana Paula. Ogulinka Valerija po struci je frizerka, ali bavi se slikanjem i grafičkim dizajnom. Njene dosadašnje veze bile su na daljinu i nisu baš funkcionirale, a u show se prijavila u potrazi za iskrenim muškarcem koji će je poštivati. Tajana dolazi iz Zagreba i sebe opisuje kao jednostavnu djevojku koja nema dlake na jeziku, a muškarac njenih snova prije svega mora biti pošten. Ana Paula Bogdanović u show se prijavila s mamom i ova kozmetičarka po struci priznaje da je izbirljiva kad su muškarci u pitanju, a za sebe kaže da je romantična duša.

Najstariji farmer ove sezone 67-godišnji je Ljubo Bebić iz Metkovića koji se odmah pokazao kao veliki šarmer. Ima li njegov šarm pokrića ili ne, otkrit će Ljubica, Violeta i Vera koje će se družiti s njih sljedećih tjedana. Sa 60-godišnjom Ljubicom već je pronašao zajedničku ljubav – prirodu. Dane provodi u svom vrtu i brine se za voćnjak i svoje životinje. Veselu 52-godišnju Violetu Ljubo je privukao jer je markantan i crn, a njega će sigurno privući njena pozitivna energija. Umirovljenici Veri iz Zaprešića nakon 30 godina braka preminuo je suprug i sada kada su joj djeca odrasla želi pronaći osobu s kojom će provesti ostatak života.

Foto: RTL

Željko Bilić iz Bala u Istri sljedećih tjedana u svojoj će kući s bazenom ugostiti Ružu, Maju Lenu i Jacqueline. Ruža je rodom iz Selna, ali živi u Zagrebu i s farmerskim poslovima odlično se snalazi jer je odrasla na selu. Bila je u braku 14 godina, a najljepši događaj u životu joj je rođenje sina. Vjerni gledatelji ovog reality showa sigurno se sjećaju 22-godišnje Maje Lene koja je ljubav tražila i u osmoj sezoni, a kako žudi za popularnošću, prijavila se opet. Udaja i djeca u planu su joj u skoroj budućnosti, a muškarcu nikada ne bi oprostila nevjeru. Jacqueline se prije tri godine rastala i od tada nije bila u vezi, ali vjeruje kako bi upravo Željko mogao biti onaj pravi. Sportski je tip i kaže da zna cijepati drva, posijati salatu i drugo povrće i na farmi će se dobro snaći.

Mira, Rebecca i Monika morat će zasukati rukave kad dođu na farmu Dragana Ljiljka u Karlovcu. Tamo ih čekaju voćnjak i vinograd te briga o kravama i ovcama. Mira dolazi iz Slavonskog Broda i obožava život na selu, a ako tamo pronađe muškarca koji nije svadljiv, sitničav i ne puši, definitivno se seli na selo. Rebecca je dobro poznato lice gledateljima ovog showa i ona je ljubav već tražila kod farmera Danijela Koprivnjaka i Alojza Kanceljaka. Društvena i radoznala Monika iz Karlovca kaže da bi se mogla zaljubiti u Dragana, a privukao ju je svojim izgledom.

Jovan Karapandža sve je iznenadio kada nije izabrao Paulinu s kojom se zbližio prve večeri i njegov odabir je pao na Ivanu, Victoriju i Sanju. Na farmu je pozvao go-go plesačicu Ivanu iz Beograda koja se nada da će Jovana osvojiti svojim kulinarskim umijećem. Victoria od svoje 15. godine radi, a počela je kao hostesa u elitnim zagrebačkim klubovima, a nada se da je upravo Jovan taj brižni muškarac kojeg priželjkuje u životu. Sanja je povratnica u ovaj show jer se u osmoj sezoni ljubav tražila kod farmera Zorana Antičevića.

Marko Skelin iz Miljevaca u show se prijavio kako bi ispunio posljednju želju svoje pokojne supruge i pronašao ženu s kojom će zaboraviti samoću. Ksenija treći put traži ljubav u showu. Simpatična 52-godišnjakinja iz Splita traži skromnog kavalira dobrog srca. Milu je usamljenost potakla da se prijavi, baš kao i Rasemu koja nakon propalog 25-godišnjeg braka nije imala ozbiljnu vezu.

Pogledajte video u kojem vam predstavljamo šest farmera desete sezone showa "Ljubav je na selu"

Komentara 1

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
08:55 09.02.2019.

Jedan komad života im prođe uz dobar provod, a možda se nešto i dogodi pogotovo ako je kandidat financijiski i materijalno dobro potkovan kao Željko iz Bala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije