Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Ne izgleda više ovako! Marko je u show ušao sa 170 kg: Promijenio je život, a ima i djevojku kojoj je posvetio dirljiv status

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
03.11.2021.
u 10:10

"Stvarno se ne mogu žaliti, stvarno sam našao super curu, godinu i devet mjeseci smo skupa, tako da definitivno, da sam tražio bolju, ne bih je mogao naći. Ovo mi je idealno", kazao je tada Kregar.

Kandidat treće sezone ''Života na vagi'', Marko Kregar objavio je fotografiju s djevojkom. Marko je svojoj odabranici posvetio i vrlo dirljiv status. 

"Razmazio sam je... I neka sam... Ženi je potrebna pažnja... Kada ste sami da se ponašate kao djeca... Da te gnjavi, prebaci ruke oko vrata, da se smije kao da nijednog problema nema... Ženi treba neko tko je drugačiji od ostalih... Jer ljubav nije samo seks... Ljubav nije obična potreba... Vidjet ćeš, kad ti zaspe na krilu... Pa se ne smiješ pomjeriti... Ako se pomakneš, probudit ćeš je... A prelijepa je tako", napisao je Kregar, a prenosi RTL

Zajedničku fotografiju možete vidjeti ovdje.

Marko je prošle godine komentirao svoju vezu u jednom intervjuu. 

"Stvarno se ne mogu žaliti, stvarno sam našao super curu, godinu i devet mjeseci smo skupa, tako da definitivno, da sam tražio bolju, ne bih je mogao naći. Ovo mi je idealno", kazao je tada Kregar. 

Foto: Daniel Pavlić

Inače, Marko je prije tri godine u show ušao sa 170 kilograma, a u finalu je vaga pokazala 111 kilograma. U showu se zaljubio u kandidatkinju Filomenu Roglić, no veza nije potrajala. Ljubav su otkrili pred svima u epizodi u kojoj je Filomenin tim odlučio da baš ona treba napustiti kuću. Ubrzo nakon nje, kuću je napustio i Marko.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije