Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON INTERVJUA S OPRAH

Ne bježe od svjetla Hollywooda, a htjeli su privatnost: Kreće snimanje filma o Harryju i Meghan

Foto: PA/Pixsell
1/8
26.03.2021.
u 22:30

Filmska kompanija Lifetime dala je zeleno svjetlo za film o bivšem kraljevskom paru nakon intervjua s Oprah Winfrey (67)

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39) nakon intervjua s Oprah Winfrey podigli su veliku prašinu od Velike Britanije do Hollywooda. Naime, nakon razgovora s Oprom stižu vijesti o paru koji se ne skriva od glamura i kamera, a riječ je o trećem filmu filmske kompanije Lifetime iz trilogije koja prati uspon i odnos Harryja i Meghan te njihovu odluku da napuste kraljevsku obitelj.

U filmu, koji je dobio zeleno svjetlo nakon bombastičnog intervjua, će radnja otkriti što je par navelo da napuste kraljevsku obitelj, piše Variety. Prethodna dva filma "Harry & Meghan" (2018) te "Harry & Meghan: Becoming Royal" (2019) pratio je početak ljubavne priče, ulazak Meghan u kraljevsku obitelj te prva godina braka u palači.

Tko će glumiti odmetnike iz Buckinghamske palače još uvijek se ne zna, ali zasada je poznato kako su u tijeku audicije te da će se sve odvijati pod redateljskom palicom Menhaja Hude, kao i u prethodna dva nastavka. Glavne uloge u oba filma imali su različiti glumci pa se pretpostavlja da će u trećem netko drugi zaigrati kao Meghan i Harry.

Foto: PA/Pixsell

Naslov filma je "Harry & Meghan: Escaping the Palace" (prev. Harry & Meghan: Bijeg iz palače), a produkcija kreće kasnije ovog proljeća, dok bi se film trebao početi prikazivati u jesen.

Podsjetimo, televizijski intervju Oprah Winfrey s unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Meghan Markle bacio je britansku monarhiju u najveću krizu od 1997. godine, odnosno od smrti princeze Diane, majke Harryja i starijeg brata Williama. Harry (36) i Meghan (39) postali su trn u oku monarhije još u siječnju prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika. Prošli mjesec Buckinghamska palača objavila je da su Harry i Meghan odstupili s kraljevskih dužnosti te da će time izgubiti pokroviteljstvo.

Pogledajte najbolje trenutke ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije