Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIBOR PETKO

Naučio sam da poraz nije najgora stvar, ali izbjegavam ogledalo. Obrijan nisam bio od studiranja!

Petko
Foto: Nova TV
1/2
26.11.2016.
u 11:00

Voditelj je izgubio okladu od Dražen Zečića i pred kamerama IN magazina ostao bez brade - svojega zaštitnog vizualnog znaka

– Naučio sam kroz godine da poraz nije najgora stvar koja ti se može dogoditi. Nije da sam tip koji voli gubiti, ali bože moj. Iako, jako mi je čudno pogledati se u ogledalo. Trenutačno ga izbjegavam – kaže voditelj Dalibor Petko koji je u jučerašnjoj emisiji “IN magazin” Nove TV izgubio okladu zbog čega se pred kamerama obrijao i ostao bez višegodišnjeg zaštitnog znaka – brade.

– Želja mi je bila da u gostima obrijemo jedan od prepoznatljivijih brkova estrade Dražena Zečića. Kad je Zečić rekao da pristaje pod uvjetom da to bude natjecanje, pristao sam. Ivana Kovač, Zekina gošća, silno se obradovala što će moći brijati jednog od nas skupa s profesionalnim bricom koji je čekao u studiju.

Kviz-pitanja sastavljala je ekipa IN magazina, nismo znali što će biti u njima. Začudio sam se koliko je Zečić znao o meni i nisam ni slutio da ću “pasti” na banalnim pitanjima. Ovako obrijan bio sam valjda još dok sam studirao prije desetak godina – smije se Petko pa na pitanje bi li na sličnu okladu pristao da je ulog brijanje glave, kaže:

– Jednom sam je obrijao i prizor nije sjajan. Hvala Bogu na kosi jer moja glava nije namijenjena za Urbanov imidž. Obrijao bih je kad bi to bilo stvarno za neki viši cilj. 

>> Voditelj je izgubio okladu od Dražen Zečića i pred kamerama IN magazina ostao bez brade - svojega zaštitnog vizualnog znaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije