Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Nataša Janjić Medančić otkrila kakvo joj je iznenađenje priredio suprug: E pa, mužu, car si!

Zagrebačka premijera redateljskog prvijenca glumice Nine Violić
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
23.05.2023.
u 07:00

Suprug Nenad iznenadio ju je putovanjem u Portugal, ali tu nije bio kraj iznenađenjima

Glumica Nataša Janjić Medančić nije ni slutila kakvo joj iznenađenje priprema suprug Nenad Medančić kada joj je rekao da putuju u Portugal. Na svom Instagram profilu otkrila je i kako je njezina znatiželja jednim dijelom pokvarila iznenađenje koje joj je spremio. 

- Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja ko kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se - kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on: tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta! Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam- možemo li autom do centra? Kaže žena nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je.  Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je “pokvarila” iznenađenje. E pa evo nas, usidreni, čekamo Coldplay , a iznenađenje nije moglo biti veće!  E pa, mužu, car si! - napisala je glumica na Instagramu. 

Nataša je sa suprugom Nenadom Medančićem u braku od 2018. godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija. U intervju koji je dala za Večernji list u rujnu prošle godine na pitanje pomaže li joj suprug oko kućanskih poslova Nataša je odgovorila: 

- Dobar je i vrijedan, on je moderan muškarac što se toga tiče. Samo, njegov je posao takav da radi po cijele dane, a ja sam više posvećena djeci i kućanstvu. Povod razgovora bila je njezina uloga u seriji "Metropolitanci" i bilo je to prvo snimanje za Natašu nakon tri godine, a u razgovoru nam je ispričala i koliko ju je majčinstvo promijenilo. 

 

 

- Intimno me promijenilo, ne znam koliko je to opipljivo na van. Sigurno mi je uzelo jedan dio moje pažnje i fokusa. Blagoslovljena sam svojom djecom, luda sam za njima i pomalo ovisna o njima. To je klasična majčinska "patologija", u kojoj ne možete s njima i ne možete bez njih. Nadam se da me se neće krivo shvatiti, svi roditelji će razumjeti što sam htjela reći. Tri godine su prošle otkad sam zadnji put stala na kazališne daske i tu zapravo osjećam veliku prazninu. Naravno, naša Gavella još nije spremna za otvaranje i taj dio mi isto nedostaje, taj živi kontakt s publikom. Kažem, zahvalna sam da se sve to dogodilo jer sam se mogla posvetiti djeci. Delikatno je sve to, uspavljivanja i prve godine s njima. Drago mi je da je to sve prošlo bez mojih izostanaka. - rekla nam je tada. 

VIDEO Nepoznata karijera Stipe Mesića: 'Pitao sam Lustiga zašto me odjenuo u uniformu ustaškog poručnika'

Komentara 3

Avatar Carbonado
Carbonado
07:21 23.05.2023.

Oni su novi Marie i Pierre Curie, njihov doprinos u eksperimentalnoj fizici je neprocjenjiv. Nadam se da imaju vremena za sebe.

JO
jozakontra
07:47 23.05.2023.

Car? Nisam znao da je istocnjak ali dobro, od ovakve intelektualke moglo je i gore ispast.

ZA
zagi101
08:59 23.05.2023.

tip je izgleda plave krvi pa je car a čudi me da je dotična još u braku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije