Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grad koji je čini sretnom

Nataša Janjić Medančić otkrila gdje uživa: 'Rekao bi čovjek da je fotomontaža, kad ono...'

Foto: Screenshot Instagram
1/8
09.10.2022.
u 20:00

Glumica je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u Splitu te ljepotu svog rodnog grada opisala u opisu.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) sa svojim je Instagram pratiteljima podijelila kako uživa kod kuće. Glumica je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u Splitu te ljepotu svog rodnog grada opisala u opisu.

- Rekao bi čovjek- fotomontaža. Kad ono- moj grad. Kakvo veselje doći doma! – napisala je pored fotografija na kojima pozira u plavoj košulji sa sunčanim naočalima.

U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente. „Kako si lijepa. Nisam dugo vidjela ovoliko lijepu osobu kao što si ti“, „Predivna“, „Anđeo“, pisali su joj te joj poželjeli dobrodošlicu kući.

Inače, glumica na društvenim mrežama često dijeli anegdote iz svakodnevnog života, a nedavno je progovorila i o odnosu djece i odgoju te otkrila kako ''trenutno ima posla s Tomom i Jerryjem''. Kako kaže, ne smije ih ni minute ostaviti same, a minute mira događaju se tek kada se slučajno zajedno okupiraju zajedničkom igrom. Kada je riječ o odgoju između dječaka i djevojčica, glumica smatra kako postoji razlika samo u različitim karakterima, a kako kaže, ona i suprug Nenad Medančić trude se odgajati ih jednako. Velika pomoć su joj i roditelji koji su ne nedavno preselili u Zagreb kako bi bili što bliže unucima, a Nataša priznaje kako im njihova pomoć uistinu puno znači.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije