Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROSPAVANA NOĆ

Nataša Janjić izrazila zabrinutost nakon što joj se dijete razboljelo: 'Drži se, proći će'

Nataša Janjić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
19.03.2021.
u 17:38

Glumica Nataša Janjić Medančić proslavila je drugu godišnjicu braka sa suprugom Nenadom u prosincu, a par je drugo dijete dobio prošlog srpnja.

Slatke roditeljske brige nisu nepoznate glumici Nataši Janjić Medančić (39) - ponosnoj majci sina Tonija (2) i osmomjesečne kćeri Kaje. Naime, u posljednjoj objavi na Instagramu glumica je izrazila zabrinutost nakon što se jedno od njezine djece razboljelo.

- Početak drugog tjedna vrtića i prva viroza s visokom temperaturom - započela je glumica te opisala kako joj je to oduzelo san.

Foto: reuters

- I besana noć u dežurstvu radi mjerenja temperatura. Navila sam sat da me budi, ali, naravno, budila sam se i između alarma. I onda ujutro, sjetim se vremena kad smo dobrovoljno poklanjali noći u gužvama i buci, radosno bez sna, i pitam se, služi li to kao generalna proba ili bi možda spavali da smo znali koliko vrijedi bezbrižan san - zapitala se na kraju objave majka, a u komentarima joj se javila kolegica Marijana Mikulić.

"Drži se, proći će", ohrabrila ju je Mikulić koja i sama često na Instagramu govori o roditeljskim brigama.

Podsjetimo, Nataša i njezin suprug Nenad Medančić, inače specijalist ortopedije, u prosincu su proslavili drugu godišnjicu braka.

"U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje.  Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!" poručila je Janjić tada svom voljenom suprugu.

"Dva prekrasna vaša vlaka.Sretna vam godišnjica braka", poručila im je u komentarima jedna od pratiteljica, a čestitkama su se pridružili mnogi.  "Bravo za vas dvoje! Ponosna sam na vas", "Predivni ste", "Još dugo, dugo godina vam želim", pisali su im pratitelji.

Nika Turković odgovorila je na pitanja u Večernjakovoj desetki i otkrila mnoge zanimljivosti.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

SA
sani1
19:59 19.03.2021.

Kakav to kreten moraš biti kada novinama javljaš da ti dijete nije kakilo, pišilo..,

BI
billynik
19:21 19.03.2021.

Strašno, i to su novine?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:07 19.03.2021.

Jeste ii kada tako pisali o majci čije je djete sudjelovalo u domovinskom ratu? Tko je ta da se mi svi moramo zabrinuti za njeno dijete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije