Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radili su 5 godina zajedno

Bivši suradnik objavio stare fotografije s Meghan Markle: 'Prisiljen sam progovoriti o njoj'

Foto: Sarah Rafferty
1/5
18.03.2021.
u 13:20

Sudeći prema komentarima koji su uslijedili nakon objave mnogi su oduševljeni ovim njegovim potezom

Meghan Markle i dalje je glavna tema svih društvenih rasprava. Dok ju jedni podržavaju, drugi tvrde da je upravo ona kriva za raskol u kraljevskoj obitelji prema kojoj je u nedavnom intervjuu kod Oprah Winfrey iznijela i ozbiljne optužbe. Mnogi su tada krneuli i s ozbiljnim optužbama na račun Meghan, a jedan od rijetkih koji je stao u njezinu obranu je bivši kolega, fotograf Derek Ursacki, koji je bio zaposlen kao asistent redatelja serije Suits u kojoj je Meghan glumila.

 

Derek je na svom Instagramu objavio niz fotografija sa seta serije, a uz njih je napisao i podužu objavu. "Obično ne govorim puno ili objavljujem o ljudima s kojima sam radio, ali osjetio sam da sam prisiljen to učiniti sada da bih podržao Meghan Markle. Proveo sam pet godina radeći s Meghan na seriji Suits kao asistent redatelja, baveći se uglavnom glumačkom postavom", započeo je Derek na pa nastavio: "Uvijek je bio užitak raditi s njom i uvijek je bila draga, opuštena osoba, skromna čak i nakon uspjeha serije i kada je njena popularnost narasla, tako puna života, davala je sve od sebe, bila puna podrške i duhovita. Intervju u nedjelju navečer mi je slomio srce jer je govorila o jako lošim stvarima zbog kojih nije htjela više živjeti".

 

Foto: reuters

Požalio se i na način na koji je Meghan prikazana u medijima. "Mediji su bili jako nemilosrdni prema njoj napadajući je s toliko negativnih priča a da nisu znali kroz što zaista prolazi. Nitko ne bi smio osuđivati ili davati negativne komentare o bilo kome i nitko ne bi trebao živjeti pod stalnim napadima i strahom za svoju sigurnost. U svom srcu znam da se Meg nije promijenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične, sretne uspomene koje imam i blagoslovljen sam njima", zaključio je Derek.

Foto: reuters

Sudeći prema komentarima koji su uslijedili nakon objave mnogi su oduševljeni ovim njegovim potezom. "Hvala što si podijelio ovo", "Drago mi je da kolege staju u njenu obranu. Da je nekoga zlostavljala na setu, to bi se brzo doznalo", "Volim Meghan i ovo je jako lijepo rečeno", "Oduvijek je bila fenomenalna žena i nikada nisam ni riječ vjerovala hejterima", samo su neki od komentara.

Komentara 1

KI
kizz111
13:54 18.03.2021.

jesi ti to kresao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije