Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Natalie Imbruglia i nakon 20 godina odlično izgleda i zvuči

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/10
04.05.2017.
u 10:32

Natalie je u pratnji akustičnog tria održala koncert u sklopu turneje na kojoj nastupa u manjim, intimističkim koncertima, pa je u Tvornici kulture nastupila pred 300 ljudi

Točno 20 godina nakon što je sa svojom verzijom pjesme "Torn" osvojila svjetske top liste australsko-engleska pjevačica Natalie Imbruglia prvi je put stigla u Zagreb. Natalie je u pratnji akustičnog tria održala koncert u sklopu turneje na kojoj nastupa u manjim, intimističkim koncertima, pa je u Zagrebu nastupila u Tvornicu kulture pred oko 300 ljudi. 

Imbruglia na turneji ima istu set listu, pa je i u Zagrebu svirala 14 pjesama u prvom dijelu i tri na bisu. Izvela je sve najpoznatije hitove s pet albuma, uključujući "Wrong Impression", "Shiver", "Big Mistake", i naravno "Torn", na koju je dobila i najviše ovacija.

Imbruglia i dalje izgleda predivno, a danas čak zvuči i bolje nego kad smo je upoznali prije 20 godina. Ova akustična turneja stoga je pun pogodak za nju, jer se na taj način možemo uvjeriti u njene glasovne mogućnosti.

- Prvi sam put u Hrvatskoj. Nažalost, nisam stigla vidjeti Zagreb jer smo doputovali malo prije koncerta. Znam da imate prekrasnu obalu i nadam se da ću je uskoro posjetiti turistički. Puno mojih prijatelja oduševljeno je Hrvatskom - kazala nam je Imbruglia nakon koncerta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije