Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvaren san

Severina nastupila u Las Vegasu, a na koncert došao i koreograf Lady Gage

Foto: Nicholas Milano
1/10
02.05.2017.
u 10:08

Naša pjevačica protekli vikend nastupila je u Las Vegasu i Chicagu i osvojila je i američku publiku

Protekli vikend bio je ostvarenje snova za Severinu, koja je svojim nastupima ovoga puta osvojila čak i američku publiku. Velikim koncertom u Chicagu, u hotelu Hyatt Regency O'Hare, započela je svoju dvodnevnu turneju, koja se sutradan nastavila u Las Vegasu, u dvorani The Chelsea, koja je do sada ugostila neka od najvećih svjetskih pjevačkih imena, poput Lady Gage, Boba Dylana, Brune Marsa...

 

Upravo ondje, tjednima prije koncerta, sve je bilo u znaku Severine – od velikih billboarda ispred hotela Cosmopolitan of Las Vegas do Severinina imena koje se nalazilo na istaknutim mjestima hotela.

Njen nastup došao je pogledati i Richard Jackson, koreograf Lady Gage, s kojim se Severina, neposredno prije nastupa, zagrijavala u garderobi i čak su i zaplesali. Uz Severinu, odlično raspoložena bila je i mnogobrojna publika koja je i u Chicagu i u Las Vegasu uglas s pjevačicom otpjevala njezine najveće hitove, kako iz novijeg tako i iz starijeg repertoara.

 

 

 

 

Čestitke nakon ovog velikog uspjeha stizale su sa svih strana, a Severina je putem društvenih mreža poručila kako nikada neće zaboraviti ono što joj je pružila američka publika.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
cronada
11:07 02.05.2017.

Haha koja americka publika? ? ? 😂😂😂ta publika je balkanska dijaspora "od Vardara do Triglava"!!!😊😊😊Ali tja I to je PUBLIKA! !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije