Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nastavlja se rat bivših ljubavnika! Marko uzvratio Rasemi nakon što ga je javno prozvala

Foto: RTL
1/5
01.07.2020.
u 13:03

Nakon što je izjavila da je Marku bitan samo novac, svoju stranu priče iznio je i Marko.

Nakon što joj veza s Markom Skelinom nije uspjela, 65-godišnja Rasema Vladetić iz Donjeg Lapca svoju je ljubavnu sreću odlučila ponovno okušati u showu ''Ljubav je na selu''. No, ovog puta ne osvaja ona muškarce, već želi da oni osvoje nju. Pred TV kamerama Rasema je progovorila o svom bivšem ljubavnom životu, a dotakla se i Marka u kojeg se zaljubila u desetoj sezoni popularnog showa.

1/6

– Zaista sam se bila zaljubila, ali me razočarao. Jako me razočarao. Ja sam nakon tri dana shvatila da su njemu važniji novci i važnije mu je materijalno stanje nego ljubav, a meni je samo ljubav potrebna. Ništa više – ispričala je Rasema i tako otkrila što je presudilo njihovoj ljubavi. Nije dugo trebalo da i Marko otkrije svoju stranu priče. Priznao je i da su ga Rasemine riječi zasmetale.

– Svaka joj čast, ali nije u redu ono što je izjavila, da samo želim novac i korist. Nije to bilo u redu. Svi su me pitali kako to može reći, rekao sam neka govori što hoće, ali nije to lijepo. Volio bih da se vidimo oči u oči i neka nas netko snima i da kaže istinu u kameru, mene nije strah – rekao je Marko za RTL.HR. Unatoč svemu, bivšoj partnerici poželio je sreću u novoj sezoni i da konačno pronađe ono što traži. A za svojom srodnom dušom još uvijek traga i Marko, no zbog toga ne očajava.

– Nikad nisam bio bolje! Ujutro ustajem u tri i pol, gonim blago, onda malo radim u vrtu, posadio sam papriku, rajčicu i povrće, zatim prije vrućine spremim ručak i onda sjednem ispred kuće, popijem kavu u hladovini, poslije ručka pogledam TV... Prevruće je za bilo što drugo – kazao je Skelin.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije